Το Netflix φέρνει το απόλυτο ντοκιμαντέρ για τον κορονοϊό

Δείτε το πρώτο trailer για το Coronavirus, Explained, του Netflix. Σε αυτό θα δούμε πολλά γνωστά πρόσωπα, όπως είναι ο Bill Gates, να μιλούν για τον κορονοϊό. Έρχεται στις 26 Απριλίου.

Το Netflix φέρνει το απόλυτο ντοκιμαντέρ για τον κορονοϊό

Το Netflix ανά τακτά χρονικά διαστήματα συνηθίζει να εμπλουτίζει με διάφορα ντοκιμαντέρ τον πλούσιο κατάλογο περιεχομένου του, εστιάζοντας σε ένα μεγάλο εύρος θεμάτων, όπως είναι για παράδειγμα η διατροφή και το ανθρώπινο μυαλό. Αν ήδη βλέπετε ντοκιμαντέρ στη διάσημη streaming υπηρεσία, μάλλον θα γνωρίζετε τη σειρά «Explained» ή στα ελληνικά «Εξηγήσεις».

Πριν από μερικές ώρες, το Netflix ανακοίνωσε το νέο κεφάλαιο στην εν λόγω σειρά που ονομάζεται Coronavirus, Explained. Σε αυτό θα δούμε πολλά γνωστά πρόσωπα, όπως είναι ο Bill Gates, να μιλούν για τον κορoνοϊό και το πώς επηρεάστηκε η ανθρωπότητα από τις αρχές του 2020. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια η υπηρεσία, μεταξύ άλλων θα παρακολουθήσουμε και τις γιγαντιαίες προσπάθειες που γίνονται παγκοσμίως για την καταπολέμησή του.

Το Coronavirus, Explained έρχεται αποκλειστικά στο Netflix στις 26 Απριλίου. Δείτε το trailer μέσα από τον player παρακάτω.

Πηγή: unboxholics