Ταινίες στην τηλεόραση (23/4): Ρομπέν των δασών, To κορίτσι που εξαφανίστηκε

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (23/4): Ρομπέν των δασών, To κορίτσι που εξαφανίστηκε

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Ρομπέν των Δασών». Επιστρέφοντας από τις Σταυροφορίες, ο νεαρός λόρδος του Λόξλεϊ βρίσκει τη γη του κατασχεμένη από τον σερίφη του Νότιγχαμ και την αγαπημένη του Μάριον στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα. Ένας παλιός γνωστός του από τον πόλεμο όμως προσφέρεται να τον βοηθήσει με έναν ανορθόδοξο τρόπο.

Την ίδια ώρα το Open TV θα δείξει την ταινία «To κορίτσι που εξαφανίστηκε». Όταν η γυναίκα του εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ο Νικ Νταν παρασύρεται στον ίλιγγο μιας μιντιακής φρενίτιδας, ενώ τα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια τον μετατρέπουν σε βασικό ύποπτο.

Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα το Star θα προβάλει το «Κωδικό όνομα U.N.C.L.E.». Στις αρχές της δεκαετίας του ’60 ο πράκτορας της CIA Ναπόλιον Σόλο αναγκάζεται να συνεργαστεί με το θανάσιμο αντίπαλό του Σοβιετικό Ίλια Κουριάκιν για να σώσουν τον κόσμο από την πυρηνική απειλή μιας τρομοκρατικής οργάνωσης.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.