Ταινίες στην τηλεόραση (17/4): Saint and strangers, Lion, το πράσινο μίλι

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (17/4): Saint and strangers, Lion, το πράσινο μίλι

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Lion». Στη Δυτική Ινδία του 1986 ο πεντάχρονος Σαρού χάνεται σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό και μέσω των δρόμων της Καλκούτας κι ενός ορφανοτροφείου καταλήγει σε μια αυστραλιανή ανάδοχη οικογένεια. Δεν μπορεί να ξεχάσει όμως την καταγωγή του και ύστερα από 25 χρόνια ξεκινά, με ελάχιστα στοιχεία, να βρει το δρόμο της επιστροφής.

Στις 23:00 το MEGA θα δείξει την ταινία «Saint and strangers». Η πλοκή αφορά ένα ταξίδι για την ίδρυση της Αμερικής, εξιστορώντας τις δοκιμασίες και την ταλαιπωρία 102 ανθρώπων (άνδρες, γυναίκες και παιδιά) που επιβιβάστηκαν στο “Mayflower” με προορισμό… το άγνωστο.

Καταγράφει την αληθινή ιστορία των πρώτων αποίκων της Αμερικής καθώς και την πρώτη Ημέρα των Ευχαριστιών το 1621. Ένα βασανιστικό ταξίδι από την Αγγλία στην Αμερική με την ελπίδα για επιβίωση από το σκληρό κλίμα, τις κακουχίες και τις «ντόπιες» δυσκολίες.

Μισή ώρα μετά θα προβληθεί μέσα από το Star, «Το πράσινο μίλι». Ένας δεσμοφύλακας σε αμερικανική φυλακή του 1935 εντυπωσιάζεται από την παράξενη παρουσία ενός γιγαντόσωμου μαύρου θανατοποινίτη, ο οποίος φαίνεται να διαθέτει μαγικές θεραπευτικές δυνάμεις.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.