Ταινίες στην τηλεόραση (13/4): Στρουμφάκια 2, Οι άθλιοι, Ο κόμης Μόντε Κρίστο

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (13/4): Στρουμφάκια 2, Οι άθλιοι, Ο κόμης Μόντε Κρίστο

Στις 20:45 ο ΑΝΤ1 θα προβάλει την ταινία κινουμένων σχεδίων «Στρουμφάκια 2». Ο πανούργος Δρακουμέλ δημιουργεί τα Πειραχτήρια, μια σκανταλιάρικη και χοντροκομμένη εκδοχή των Στρουμφ. Πολύ σύντομα ανακαλύπτει ότι μόνο ένα γνήσιο Στρουμφ μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει και συγκεκριμένα η Στρουμφίτα που κατέχει το μυστικό ξόρκι για να μετατρέψει τα Πειραχτήρια σε αληθινά Στρουμφ.

Στις 21:00 θα προβληθεί στο Mega η ταινία «Οι άθλιοι». Η πλοκή, μας μεταφέρει στη Γαλλία του 19oυ αιώνα, όπου ο Γιάννης Αγιάννης, ένας άνδρας που έχει διαπράξει μια σειρά κλοπών προκειμένου να επιβιώσει, αφήνεται ελεύθερος ύστερα από 19 χρόνια και προσπαθεί να επανενταχθεί στην κοινωνία.

Προκειμένου να αφήσει πίσω του το στίγμα του πρώην κατάδικου και έχοντας βάλει στόχο την κοινωνική αναγνώριση, οδηγείται σε πράξεις που προκαλούν πολλαπλές συνέπειες τόσο στον ίδιο όσο και στα αγαπημένα του πρόσωπα. Οι ιστορίες τους συγκρούονται και καθώς η επαναστατική βία αναφλέγεται στους δρόμους του Παρισιού, ο Γιάννης Αγιάννης αρχίζει ένα επικό ταξίδι προς την αποδοχή, την λύτρωση και την αγάπη.

Στις 21:50 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Ο κόμης Μόντε Κρίστο». Ο Εντμόντ Νταντές, φιλήσυχος ναυτικός, φυλακίζεται άδικα ύστερα από μια σκευωρία του φίλου του Φερνάν, ο οποίος διεκδικεί την ίδια γυναίκα, δραπετεύει ύστερα από 13 χρόνια εγκλεισμού και παίρνει εκδίκηση ως Κόμης Μόντε Κρίστο.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.