Ταινίες στην τηλεόραση (4/4): Άθικτοι, Αόρατο άγγιγμα, Lethal weapon

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση.

Ταινίες στην τηλεόραση (4/4): Άθικτοι, Αόρατο άγγιγμα, Lethal weapon

Στις 22:00 ο Alpha θα προβάλει την κωμωδία «Άθικτοι». Ένας τετραπληγικός αριστοκράτης προσλαμβάνει ως βοηθό/νοσοκόμο έναν νεαρό Αφρικανό των παριζιάνικων προαστίων, ο οποίος θα του αλλάξει τη ζωή με εντελώς απρόσμενο τρόπο.

Στις 22:50 το MEGA θα προβάλει το «Αόρατο άγγιγμα». Σε ένα στρατιωτικό εργαστήριο απορρήτων ερευνών, μια ομάδα νεαρών επιστημόνων ανακαλύπτει το ''κλειδί'' που επιτρέπει στον άνθρωπο να γίνει αόρατος. Η αλαζονεία του Σεμπάστιαν Κέιν, αρχηγού της ομάδας, τον οδηγεί στο απόλυτο ρίσκο να δοκιμάσει ο ίδιος τη διαδικασία του παράτολμου αυτού πειράματος.

Δυστυχώς για όλους, ο Σεμπάστιαν γίνεται όντως αόρατος και κανείς δεν είναι σε θέση να αντιστρέψει την κατάσταση. Οι συνεργάτες του προσπαθούν να φτιάξουν ένα αντίδοτο, αλλά ο χρόνος δεν είναι με το μέρος τους. Ο αόρατος Σεμπάστιαν, όμως, εθίζεται στην νέα του ''υπόσταση'', με αποτέλεσμα να πιστεύει ότι η θεραπεία που αναζητούν οι συνεργάτες του, μπορεί τελικά να απειλεί τη ζωή του.

Δέκα λεπτά αργότερα το Star θα προβάλει την αστυνομική σειρά «Lethal weapon». Η υπόθεση είναι η εξής: Ύστερα από την απώλεια της γυναίκας του και του μωρού τους, ο Martin Riggs, ένας αστυνομικός του Τέξας και πρώην μέλος των Navy SEALS, αποφασίζει να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για να κάνει μια νέα αρχή. Μέλος της αστυνομίας του Λος Άντζελες πλέον, ο Riggs θα συνεργαστεί με τον Detective Roger Murtaugh, ο όποιος έχοντας πρόσφατα υποστεί μια «ελαφριά» καρδιακή προσβολή, θα πρέπει να αποφεύγει το στρες.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.