Στο ‘Outer Banks’ του Netflix τέσσερις νέοι κυνηγούν τον δικό τους χαμένο θησαυρό

Αυτή είναι η καινούρια νεανική σειρά του Netflix. Ψάχνουν τον θησαυρό. Αν τον βρουν, αμύθητα πλούτη τους περιμένουν αλλά μήπως υπάρχει και κάτι άλλο; Δείτε το τρέιλερ του Outer Banks.

Στο ‘Outer Banks’ του Netflix τέσσερις νέοι κυνηγούν τον δικό τους χαμένο θησαυρό

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο σόου μυστηρίου Outer Banks για το οποίο ως δημιουργοί λειτουργούν οι Shannon Burke, Jonas Pate, και ο Josh Pate, με τους Chase Stokes, Madison Bailey, Madelyn Cline, και τον Jonathan Daviss να ηγούνται του cast.

Η πλοκή εστιάζει στον έφηβο ‘John B’ (Stokes) και τρεις ακόμη φίλους του οι οποίοι ένα καλοκαίρι ανακαλύπτουν κάποιον μυστηριώδη χάρτη που υποτίθεται ότι μπορεί να τους οδηγήσει σε έναν θρυλικό θησαυρό αξίας $400 εκατ. Το αντικείμενο αυτό όμως ίσως να διαφωτίσει περισσότερο και την περίπτωση εξαφάνισης του πατέρα του ήρωα.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Charles Esten, Alexis Desiree Jones, Rob Mars, Austin North, Rudy Pankow και ο Drew Starkey.

Το Outer Banks αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Πηγή: unboxholics