Άγριες Μέλισσες: Δεν επιστρέφει ο Γιάννης Στάνκογλου - O λόγος της αποχώρησης

Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν θα είναι στη νέα σεζόν στο καστ της δημοφιλούς σειράς του Ant1, «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες: Δεν επιστρέφει ο Γιάννης Στάνκογλου - O λόγος της αποχώρησης

Oι «Άγριες Μέλισσες» που προβάλει ο ANT1 είναι η πιο δημοφιλής σειρά της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, σημειώνοντας κάθε φορά που μεταδίδεται υψηλό ποσοστό τηλεθέασης.

Στα επεισόδια της νέας χρονιάς, θα απουσιάζει ένα από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο τηλεοπτικός» Θωμάς της σειράς.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ηθοποιός μιλώντας στη Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη.

«Δεν θα είμαι στις "Μέλισσες" του χρόνου. Με ξέρεις καλά εδώ και χρόνια. Θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα, διαφορετικά, δε θέλω να μένω στα ίδια. Την αγαπώ αυτή τη σειρά κι εκτιμώ αφάνταστα τους ταλαντούχους συντελεστές της, αλλά δεν θα συνεχίσω του χρόνου σε αυτήν”, είπε.

Με την αποχώρησή του θα λυθεί έτσι το ερωτικό τρίγωνο «Ελένη-Λάμπρος-Κυπραίος.

«Δύσκολα μπορεί να υπάρξει happy end με δύο πλάσματα που έχουν ζήσει τόσες δυσκολίες μαζί και έχουν περάσει τόσα μαζί», είπε ο Στάνκογλου για το ειδύλλιο Ελένης-Θωμά.

Στο μεταξύ άγνωστο παραμένει πότε η σειρά θα επιστρέψει με νέα επεισόδια στις μικρές οθόνες. Η ανάρτηση φωτογραφιών στα social media με πρωταγωνιστές της που έγραφαν «επιστρέφουμε σε λίγο» πυροδότησε σενάρια.

Ωστόσο αυτό είναι αδύνατο να συμβεί καθώς τα γυρίσματα έχουν σταματήσει τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Απριλίου λόγω της πανδημίας με τον κορονοϊό.