Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Τα κανάλια για ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης και πολλοί ακόμα αγώνες στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Σε ποια κανάλια θα δούμε τα ματς σήμερα Τετάρτη 4 Μαρτίου.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Τα κανάλια για ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Άρης

Οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο κλέβουν και τηλεοπτικά σήμερα την παράσταση. Μεγάλο ματς στην Τούμπα όπου για ακόμα μια φορά θα αναμετρηθούν ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, λίγες ημέρες μετά τον ερυθρόλευκο θρίαμβο στο ίδιο γήπεδο.

Για τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Πέλκας προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους». Κατά τα άλλα εκτός αποστολής έμεινε τόσο ο Ζίβκοβιτς όσο και ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία από την οποία επιβεβαιώθηκε ότι υπέστη θλάση στο δεξί δικέφαλο και θα απουσιάσει τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Ζοσέ Σα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από κλοτσιά του Μουνιέ, στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. Στον Πορτογάλο τοποθετήθηκαν 15 ράμματα, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Η συμμετοχή του πάντως θα κριθεί την τελευταία στιγμή και ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε για παν ενδεχόμενο και τον Τζολάκη και τον Καραργύρη, αφού ο Μπόμπι Αλέν είναι νοκ άουτ με τραυματισμό.

Από κει και πέρα πάλι εκτός αποστολής έμεινε ο Κώστας Φορτούνης, παρά τη συγγνώμη που ζήτησε στα αποδυτήρια για τη συμπεριφορά του, όπως και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος ως φαίνεται δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς.

Εκτός αποστολής έμεινε για ακόμη ένα παιχνίδι ο Εμρέ Μορ, ο οποίος δεν βρήκε θέση στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ούτε στο ματς με τον Παναιτωλικό!

Εκτός και ο τραυματίας Καφού.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 4 Μαρτίου

Ο άλλος ημιτελικός

Στον άλλο ημιτελικό στο ΟΑΚΑ, θα παίξουν ΑΕΚ - Άρης.

Για την ΑΕΚ, ο Έλντερ Λόπες, που είχε μείνει εκτός με τον Πανιώνιο για να προφυλαχθεί, μπήκε στην αποστολή της Ένωσης. Σε σχέση με τον αγώνα της Νέας Σμύρνης νέο πρόσωπο είναι και ο Κρίστιτσιτς.

Από τιμωρία επιστρέφουν οι Βράνιες και Λιβάγια, ενώ εκτός έμειναν οι Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Γαλανόπουλος, Μπότος και Μπάρκας.

Για τον Άρη, ο Μίχαελ Ένινγκ πήρε 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 4 Μαρτίου

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις

Η μέρα ξεκινά με χάντμπολ καθώς παίζουν για το πρωτάθλημα Διομήδης - ΑΣΕ Δούκα.

Στο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα την UEFA Youth League, έχουμε Γιουβέντους Κ19 - Ρεάλ Μαδρίτης Κ19.

Για τη Bundesliga, Λεβερκούζεν - Ουνιόν Βερολίνου.

Στη Γαλλία για τη Ligue 1, Λιόν - Παρί Σεν Ζερμέν.

Για το Κύπελλο Τουρκίας, Αντάλιασπορ - Αλάνιασπορ.

Στο μπάσκετ, θα δούμε Χάποελ Τ.Α. – Περιστέρι, ΑΕΚ – Βόννη για το Basketball Champions League, Νταρουσάφακα - Βίρτους Μπολόνια για το EuroCup, Φενέρμπαχτσε - Ερυθρός Αστέρας, Άλμπα Βερολίνου – Μπαρτσελόνα, Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αναντολού Εφές, Μπάγερν Μονάχου – Μπασκόνια για τη EuroLeague.

Στο βόλεϊ, Δρέσδη - Α. Ο. Θήρας για το CEV Challenge Cup Γυναικών.

Φυσικά NBA με την αναμέτρηση Μιλγουόκι Μπακς - Ιντιάνα Πέισερς.

Δείτε, αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα, ΕΔΩ.