Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 4 Μαρτίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 4 Μαρτίου.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 4 Μαρτίου

«ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ!», είναι ο τίτλος στο ΦΩΣ, το οποίο τονίζει: «ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ 81-78 ΤΟΝ ΠΑΟ! - ΜΑΓΙΚΟΣ ΜΑΚ ΚΙΣΙΚ (22 π.) ακόμη καρφώνει την μπάλα στο καλάθι! Γερό μπάσιμο των «ερυθρολεύκων» για πρόκριση στα πλέι οφ - Γεμάτη εμφάνιση από τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (12 π., 6 ρ., 2 ασ.), πολύτιμη ήταν και η συνεισφορά του ΒΕΖΕΝΚΟΦ (10 π.). Εμφανής η επιρροή του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ στο παιχνίδι της ομάδας, η οποία παίζει πλέον… σκυλίσια άμυνα σε κάθε αγώνα

Ακόμα στο ΦΩΣ: «Ο επόμενος για τον τελικό - Ο Ολυμπιακός πήρε τα δύο επιθυμητά σετ από την Μπεκεσκάμπα στον Ρέντη, μετά έχασε 3-2 με τις αναπληρωματικές και περιμένει τον επόμενο αντίπαλό του (Μπεζιέρ Γαλλίας ή Άαχεν Γερμανίας) στους ημιτελικούς του Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ γυναικών.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 81-78: Η Θύρα 7 απάντησε στον Γιαννακόπουλο

Επίσης στο ΦΩΣ: «ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΝ - Ο ΜΑΡΤΙΝΣ άφησε ξανά εκτός αποστολής τους ΦΟΡΤΟΥΝΗ – ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ και στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (21.30, CS 1) δίνει για ακόμη μία φορά ψήφο εμπιστοσύνης στους παίκτες που «άλωσαν» Τούμπα και «Εμιρέιτς» - Ο Ισπανός Εστράδα σφυρίζει τον ημιτελικό».

«Πονάει», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Νίκησε η τρομοκρατία», λέει η Πράσινη

«Ιερός πάθος» σύμφωνα με την Ώρα

«Με θράσος στο ΟΑΚΑ» και «Κατάθεση ψυχής», ο διπλός τίτλος στη Metrosport.

«Τον κάρφωσε» κατά τη Live Sport.

«Ευρωθρύλος», η Sortime, «Δε λυγά ποτέ», η Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.