Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι, η ώρα, ποιος περιγράφει - Ο απόλυτος τηλεοπτικός οδηγός

Ο απόλυτος τηλεοπτικός οδηγός για να δείτε απόψε Άρσεναλ - Ολυμπιακός - Το κανάλι, η ώρα, ποιος περιγράφει.

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι, η ώρα, ποιος περιγράφει - Ο απόλυτος τηλεοπτικός οδηγός

Οι μάχες στο UEFA Europa League συνεχίζονται ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, με 14 αγώνες ρεβάνς της φάσης των «32» που θα διεξαχθούν την Πέμπτη 27/2. Στο πρόγραμμα μεταδόσεων, ξεχωρίζει ο καθοριστικός για την πρόκριση στην επόμενη φάση, αγώνας του Ολυμπιακού απέναντι στην Άρσεναλ που θα λάβει χώρα στο Λονδίνο.

Σήμερα Πέμπτη 27/2, οι τηλεθεατές θα συντονιστούν πριν από την έναρξη των παιχνιδιών στην COSMOTE TV, καθώς μέσα από την εκπομπή “UEFA Europa League Show” (18.00, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Τάσο Κολλίντζα, θα γίνει η πρώτη σύνδεση με το Λονδίνο. Εκεί θα βρίσκονται οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV, Γιώργος Θαναηλάκης, Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Έλενα Παπαδοπούλου και Κώστας Ψάρρας για να παρουσιάσουν τις λεπτομέρειες της τελικής προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Τα κανάλια για Άρσεναλ – Ολυμπιακός, Μακάμπι Ολυμπιακός, Στραφ - Τσιτσιπάς

Στην εκπομπή θα προβληθούν, επίσης, θέματα για όλα τα ματς της βραδιάς, αλλά και αποκλειστική συνέντευξη του μέσου των «ερυθρολεύκων» Μαντί Καμαρά. Ο 23χρονος άσος από τη Γουινέα μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα της COSMOTE TV, εξήγησε τον τρόπο προσέγγισης της αναμέτρησης με τους «κανονιέρηδες».

Dazn: Αθλητικό NETFLIX κόντρα στη Nova του Μαρινάκη. Οι συνέταιροι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός κι ο ΑΝΤ1

Μία ώρα πριν από τη «σέντρα», το σκηνικό θα μεταφερθεί στο “Emirates” με το Pre Game Show του αγώνα (21.00, COSMOTE SPORT 2HD & στο επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV). Εκεί, οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV θα μεταφέρουν το ρεπορτάζ και τις τελικές επιλογές των δύο προπονητών. Στις 22.00, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παραμείνουν στο COSMOTE SPORT 2HD για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι των «ερυθρολεύκων», σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και από το κανάλι COSMOTE SPORT 4K της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ματς, το UEFA Europa League Show θα επιστρέψει στο COSMOTE SPORT 1HD με την ψηφιακή ανάλυσή του, καθώς και με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και παραλειπόμενα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας.

Τέλος, η εκπομπή «Λεπτό προς λεπτό» (19.55, COSMOTE SPORT 1HD) με τους Τόλη Χριστοφοράκη και Πέτρο Δριτσάκο, θα ενημερώνει ζωντανά για τις εξελίξεις όλων των ματς της διοργάνωσης.