Η τηλεθέαση του YFSF - Οι «Άγριες Μέλισσες» στο πλατό (vids)

Δείτε τι τηλεθέαση έκανε το YFSF και γιατί οι... «Άγριες Μέλισσες» ήταν στο πλατό

 

Η τηλεθέαση του YFSF - Οι «Άγριες Μέλισσες» στο πλατό (vids)

Το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, YFSF (Your Face Sounds Familiar) επέστρεψε για 6η σεζόν, κάνοντας πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακή. Όπως αποδείχθηκε, το κοινό για ακόμα μια χρονιά ακολουθεί πιστά τη Μαρία Μπεκατώρου χαρίζοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στην πρεμιέρα του προγράμματος.

Μάλιστα, στο πλατό βρέθηκαν και αρκετοί ηθοποιοί από τις «Άγριες Μέλισσες», τη σειρά που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία φέρνοντας πολλά χαμόγελα στον σταθμό του Αμαρουσίου.

Πρεμιέρα με προσθήκη στο MEGA - Ο Βασίλης Θωμόπουλος στο κανάλι


Η τηλεοπτική “Παγώνα” από τις Άγριες Μέλισσες μεταμορφώθηκε σε Λίτσα Διαμάντη και τα έδωσε όλα στη σκηνή, κερδίζοντας το χειροκρότημα των κατοίκων του… Διαφανίου που άφησαν τις δουλειές τους προκειμένου να στηρίξουν τη φίλη και συνάδελφό τους.

Το YFSF στην πρεμιέρα του σημείωσε 28,4% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό και 29,2% στο σύνολο, ενώ το show κινήθηκε αρκετά τέταρτα πάνω από το 30%, φτάνοντας έως το 36,6%.

To YFSF έπαιξε απέναντι από ταινίες πρώτης προβολής και βέβαια απέναντι από το επιτυχημένο σίριαλ «Το Κόκκινο Ποτάμι», το οποίο σημείωσε ποσοστό 17,6% στο δυναμικό κοινό και 18,7% στο σύνολο.