Πρεμιέρα με προσθήκη στο MEGA - Ο Βασίλης Θωμόπουλος στο κανάλι

Ο Βασίλης Θωμόπουλος στο νέο MEGA θα αναλάβει τη μια από τις δυο θέσεις του διευθυντή σύνταξης.

Πρεμιέρα με προσθήκη στο MEGA - Ο Βασίλης Θωμόπουλος στο κανάλι

Ο Βασίλης Θωμόπουλος εντάχθηκε στο δυναμικό του νέου MEGA που έκανε πρεμιέρα στις 6.00 το πρωί της Δευτέρας. Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν για πολλά χρόνια διευθυντής ειδήσεων στην ΕΡΤ, τόσο πριν κλείσει το 2013 όσο και αφού άνοιξε ξανά.

Ο B. Θωμόπουλος έχει συνεργαστεί με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου που έχει αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του νέου μεγάλου καναλιού. Οι γνωρίζοντες λένε ότι ήταν ο Θωμόπουλος που “ανακάλυψε” την παρουσιάστρια στην ΕΡΤ και της έδωσε θέση στο δελτίο ειδήσεων.

O δημοσιογράφος έχει μεγάλη εμπειρία και επιτυχημένη ομολογουμένως πορεία στο χώρο της τηλεόρασης. Αρχικά θήτευσε στο πλευρό του Νίκου Χατζηνιβκολάου (στο Meβga) και κατόπιν άνοιξε τα φτερά του φτάνοντας μέχρι και τη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του Αlpha (όπου ανέλαβε επικεφαλής τρεις φορές) αλλά και της ΕΡΤ επί των ημερών του Χρήστου Πρωτόπαπα στο υπουργείο Τύπου και επί προεδρίας Αγγελου Στάγκου (2002-2004).

Στην έντυπη δημοσιογραφία ο Θωμόπουλος επανέκαμψε μέσω της Real Νews του παλιού του συνεργάτη Ν. Χατζηνικολάου όπου ανέλαβε διευθυντής σύνταξης σχεδόν από την αρχή έκδοσης της εφημερίδας. Ο Θωμόπουλος αποχώρησε από τη Reβal τον Δεκέμβριο του 2011.

Ο δημοσιογράφος στο νέο MEGA θα αναλάβει τη μια από τις δυο θέσεις του διευθυντή σύνταξης.

Διαβάστε επίσης:

Το MEGA στη Nova και η συμφωνία με Cosmote TV

MEGA: Όλες οι συχνότητες - Πώς πιάνεις Mega, το κανάλι του Μαρινάκη στην τηλεόραση

Επίσημο: MEGA Σαββατοκύριακο - Το πρόγραμμα, οι δημοσιογράφοι που πήραν εκπομπή

Επίσημο: Το πρόγρα