MEGA - Αθλητικά: Από τον Κατσαρό και τον Περπερίδη, στον Καρπετόπουλο και τον Τσίκινη

Τα πρόσωπα στις αθλητικές εκπομπές του MEGA - Από τον Κατσαρό, τον Περπερίδη, τον Καρπετόπουλο και τον Τσίκινη, στη Ζέτα και τη Σοφία

MEGA - Αθλητικά: Από τον Κατσαρό και τον Περπερίδη, στον Καρπετόπουλο και τον Τσίκινη

Το νέο ΜEGA κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, αλλά για τις καθαρά αθλητικές εκπομπές του θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή έως το πρώτο Σαββατοκύριακο που θα είναι στον αέρα το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το κανάλι εντάχθηκε ήδη στη DIGEA. Αν κάνετε μία αυτόματη αναζήτηση στους αποκωδικοποιητές ή στην τηλεόρασή σας θα το βρείτε.

Πάντως με την ανακοίνωση του προγράμματος του MEGA έγιναν γνωστά και τα ονόματα των παρουσιαστών.

ΤΩΡΑ: MEGA στον αέρα. To σήμα του MEGA επέστρεψε στις τηλεοράσεις – Έτσι θα το πιάσετε

Το μεσημέρι τόσο του Σαββάτου όσο και της Κυριακής υπάρχει στο πρόγραμμα η εκπομπή SPORTS WEEKEND. Πρόκειται για αθλητική εκπομπή με τους Αντώνη Κατσαρό, Παναγιώτη Περπερίδη και Ζέτα Θεοδωρακοπούλου. Θα έχει διάρκεια μιας ώρας και τις δύο ημέρες.

Επίσημο: MEGA Σαββατοκύριακο - Το πρόγραμμα, οι δημοσιογράφοι που πήραν εκπομπή

Το βράδυ της Κυριακής, στις 22:00, στο πρόγραμμα είναι η εκπομπή SUPER BALLA LIVE. Θα είναι δίωρη και κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ο Αντώνης Καρπετόπουλος. Μαζί του οι Κώστας Νικολακόπουλος, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Ευάγγελος Μίχος, Κώστας Οικονομίδης, Σοφία Αλατζά. Ανάλυση-σχόλιο θα γίνεται από τον Ηρακλή Τσίκινη, ο οποίος θα αναλύει τις επίμαχες φάσεις των αγώνων.