Netflix: Το Sex Education ανανεώθηκε για 3η σεζόν (vid)

Το ιδιαίτερα προοδευτικό Sex Education έχει τεράστια απήχηση, το Netflix ανακοίνωσε πως ανανέωσε την σειρά για 3η σεζόν και αυτό είναι το τρέιλερ. H ιστορία συνεχίζεται.

Netflix: Το Sex Education ανανεώθηκε για 3η σεζόν (vid)

Το Sex Education είναι μία ιδιαίτερα προοδευτική νεανική σειρά, η οποία, όμως, κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση των τηλεθεατών, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι έχουν λατρέψει τη σειρά.

Το Netflix, λοιπόν, βλέποντας πως βρήκε ένα περισσότερο συναισθηματικό και ερωτικό "Stranger Things", αποφάσισε να ανανεώσει την επιτυχημένη σειρά Sex Education για τρίτο κύκλο. Μάλιστα, κυκλοφόρησε ένα πρωτότυπο video, στο οποίο ο Λυκειάρχης Άλιστερ Πέτρι, μάς ξεναγεί στην έκθεση τέχνης του περίφημου Λυκείου Μούρντεϊλ.

Τι ακριβώς είναι η σειρά; Το Sex Education αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα προγράμματα του Netflix. Επικεντρώνεται στον ανασφαλή Ότις που ξέρει τα πάντα για το σεξ, εξαιτίας της θεραπεύτριας μαμάς του. Γι’ αυτό η πανέμορφη, γοητευτική και ατίθαση Μέιβ του προτείνει να ανοίξουν μια σχολική κλινική σεξουαλικής θεραπείας.

Αυτή είναι η κύρια υπόθεση της σειράς, αλλά στη πορεία αναπτύσσονται όλο και περισσότεροι χαρακτήρες. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα προοδευτική σειρά, καθώς θίγει ανοιχτά ζητήματα για την σεξουαλική ταυτότητα των εφήβων, τον ρατσισμό, την διαφορετικότητα ενώ μιλά και για θέματα ταμπού. Οι προβληματισμοί τους, oι επιλογές τους, οι σχέσεις μεταξύ γονιού και παιδιού, αλλά και οι σύγχρονες νεανικές τους ανησυχίες.

To τρέιλερ της σειράς για την 3η σεζόν