MEGA: «Έκλεισε» το πρώτο σίριαλ στο κανάλι - Με αυτό θα... χτυπήσει τις Άγριες Μέλισσες

Το Mega μετατρέπει σε σίριαλ ένα ιστορικό μυθιστόρημα για να χτυπήσει τις Άγριες Μέλισσες στο κανάλι του ΑΝΤ1.

MEGA: «Έκλεισε» το πρώτο σίριαλ στο κανάλι - Με αυτό θα... χτυπήσει τις Άγριες Μέλισσες

Το σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» κάνει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης στον ANT1 και το Mega ετοιμάζεται για το σίριαλ που θα παίζει απέναντί του. Αν και το βάρος του καναλιού μέχρι τώρα έχει πέσει στο δημοσιογραφικό πρόγραμμα, ήδη το κανάλι έκλεισε το πρώτο σίριαλ. Θα το δούμε από το επόμενο φθινόπωρο στη συχνότητά του. Πρόκειται για τα Μυστικά του Βάλτου, της Πηνελόπης Δέλτα, ένα ιστορικό μυθιστόρημα που εκδόθηκε το 1937.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται το 1907, όταν ο Μακεδονικός Αγώνας βρισκόταν στο απόγειό του και οι Έλληνες μακεδονομάχοι, καπετάν Άγρας και καπετάν Νικηφόρος, έχουν εξασφαλίσει σημαντικές επιτυχίες με τις οποίες υποστηρίζονται οι διωκόμενοι ελληνικοί πληθυσμοί. Όμως, οι Βούλγαροι κομιτατζήδες αποδεικνύονται βίαιοι και σκληροί αντίπαλοι, και οι ηρωικοί Έλληνες αγωνιστές, προερχόμενοι από την ελεύθερη Ελλάδα, μαζί με τους ντόπιους πρέπει να συνεχίσουν να μάχονται για να αντεπεξέλθουν σε έναν δύσκολο και άνισο αγώνα. Μέσα σε αυτά τα ιστορικά γεγονότα και δίπλα στα πραγματικά ιστορικά πρόσωπα μπλέκονται και οι μυθοπλαστικοί χαρακτήρες -κυρίως τα παιδιά, ο Αποστόλης και το τρυφερό «Βουλγαράκι», ο Γιωβάν. Η ιστορία, αλλά και η κατανόηση της ανθρώπινης φύσης αποτελούν τον καμβά του ξεχωριστού αυτού ιστορικού μυθιστορήματος, που εκδόθηκε το 1937.

Σε ότι αφορά τους συντελεστές και τη διανομή το κανάλι τηρεί σιγή ιχθύος, αλλά είναι βέβαιο ότι θα απευθυνθεί σε δημοφιλείς πρωταγωνιστές για να στελεχωθεί η σειρά και να είναι ανταγωνιστική και στη μεγάλη επιτυχία του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» που θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MEGA: Του Αγίου Βαλεντίνου η πρεμιέρα για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη!

MEGA: Ποιος θα είναι ο τηλεκριτικός διαιτησίας στο κανάλι του Μαρινάκη

MEGA: Το Colpo Grosso του Μαρινάκη, που εκτινάσσει το κανάλι με το «καλήμερα»

MEGA: Ποια είναι η όμορφη παρουσιάστρια της αθλητικής εκπομπής στο κανάλι του Μαρινάκη (pics)

MEGA: MEGA - One: Η εισήγηση Μαλέλη στον Μαρινάκη για τα κανάλια και ο Ρέμος