MEGA - One: Η εισήγηση Μαλέλη στον Μαρινάκη για τα κανάλια και ο Ρέμος

Τι εισηγείται ο Μαλέλης στον Μαρινάκη για τα κανάλια MEGA και One και τι ρόλο παίζει ο Αντώνης Ρέμος.

MEGA - One: Η εισήγηση Μαλέλη στον Μαρινάκη για τα κανάλια και ο Ρέμος

Ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις του στην “Πύλη Α” της Θεσσαλονίκης ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται με το Live Experience Tour 2020 που ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου από το στάδιο Tae Kwon Do στην Αθήνα, να ταξιδέψει σε εννέα μεγάλες πόλεις, μέχρι τον Απρίλιο.

Και η μιντιακή είδηση κρύβεται στους χορηγούς επικοινωνίας των συναυλιών του τραγουδιστή, καθώς ανάμεσα σε άλλους είναι το νέο MEGA, αλλά και το ONE Channel (και τα δυο του Βαγγέλη Μαρινάκη).

Το ερώτημα λοιπόν είναι “εάν ο Μαρινάκης θα διατηρήσει και τα δυο κανάλια”. Βέβαια για να είναι χορηγός των συναυλιών του Ρέμου και το ONE Channel σημαίνει οτι θα συνεχίσει να λειτουργεί παράλληλα με το MEGA. Διότι αλλιώς θα ήταν χορηγός; Στην Ελλάδα βέβαια όλα γίνονται και ειδικότερα στα μίντια. Δηλαδή να είναι κάποιος χορηγός και να μην υπάρχει, μπορεί όμως και να υπάρχει!

Πάντως είναι γεγονός ότι ο Σταμάτης Μαλέλης έχει εισηγηθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη τη διατήρηση του καναλιού, με ένα χαμηλό budget. Το ερώτημα εδώ είναι, αν οι εγκαταστάσεις της Συγγρού επαρκούν για να λειτουργούν ταυτόχρονα δυο κανάλια.

πηγή: enimerosi24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MEGA: Του Αγίου Βαλεντίνου η πρεμιέρα για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη!

MEGA: Ποιος θα είναι ο τηλεκριτικός διαιτησίας στο κανάλι του Μαρινάκη

MEGA: Το Colpo Grosso του Μαρινάκη, που εκτινάσσει το κανάλι με το «καλήμερα»

MEGA: Ποια είναι η όμορφη παρουσιάστρια της αθλητικής εκπομπής στο κανάλι του Μαρινάκη (pics)