Άγριες Μέλισσες: Ο Θωμάς παρατάει την Ελένη και κλείνεται σε μοναστήρι

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στις Άγριες Μέλισσες με τον Θωμά Κυπραίο να εγκαταλείπει την Ελένη.

Άγριες Μέλισσες: Ο Θωμάς παρατάει την Ελένη και κλείνεται σε μοναστήρι

Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη στις «Άγριες Μέλισσες». Η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 που έχει καθηλώσει το κοινό επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις στη συνέχεια.

Η Ελένη έχει πάρει απόφαση για πρώτη φορά να ανοίξει την καρδιά της σε έναν άντρα. Ο μυστηριώδης Θωμάς Κυπραίος κατάφερε να την πείσει για τα αισθήματα του και εκείνη από την πλευρά της να τον εμπιστευτεί.

Έτσι οι δυο τους αποφάσισαν να ετοιμάσουν τον γάμο τους και η μεγάλη στιγμή φτάνει πολύ γρήγορα. Ούτε αυτή τη φορά, όμως, είναι γραφτό της, να ευτυχήσει. Ο γάμος της Ελένης με τον Θωμά θα ματαιωθεί, διότι εκείνος δεν θα εμφανιστεί ποτέ στην εκκλησία. Ο Κυπραίος εξαφανίζεται και κανείς δεν μπορεί να τον εντοπίσει, ενώ το θέμα συζητιέται έντονα στο «Διαφάνι» και ο καθένας δίνει τη δική του εκδοχή.

Ο Θωμάς Κυπραίος βρίσκει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι και εκεί παλεύει με τις ενοχές του που παράτησε την Ελένη στην εκκλησία, ενώ προσπαθεί να νικήσει και το αμαρτωλό παρελθόν του. Εκεί γνωρίζει έναν γέροντα και μέσα από τις συζητήσεις μαζί τους δείχνει να ηρεμεί.