Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Σε ποια κανάλια θα δούμε Ολυμπιακός-Γενισέι, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Παναιτωλικός - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, αλλά και Ολυμπιακός-Γενισέι και Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Σε ποια κανάλια θα δούμε τα ματς.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Σε ποια κανάλια θα δούμε Ολυμπιακός-Γενισέι, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Πλούσια τηλεοπτικά η σημερινή ημέρα -Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου- με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις εντός και εκτός συνόρων.

Στο ποδόσφαιρο για το Κύπελλο παίζουν Παναιτωλικός - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Ερυθρόλευκο ενδιαφέρον στο Βόλεϊ με την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Γενισέι Κρασνογιάρσκ για το CEV Challenge Cup Γυναικών.

Για το Basketball Champions League υπάρχει το ΑΕΚ - Ανβίλ, για το Eurocup το Προμηθέας - Μπρέσια και για την Ευρωλίγκα το Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός.

Δείτε, αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα, ΕΔΩ.

Το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Εκτός αποστολής έμεινε ο Λέο Μάτος στον ΠΑΟΚ για παιχνίδι στην "Τούμπα" κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πέρα από τον Βραζιλιάνο, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν υπολογίζει τόσο τον Ζίβκοβιτς, όσο και τον Ελ Καντουρί, ο οποίος είναι ανέτοιμος καθώς πρόσφατα αποθεραπεύτηκε, ενώ εκτός δράσης παραμένουν και οι «λαβωμένοι» Κρέσπο, Ζαμπά.

Η αποστολή Πασχαλάκη, Παπαδόπουλο, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλη, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου , Λημνιό, Σφιντέρσκι, Άκπομ»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Ούγγρος ακραίος επιθετικός, Ντομινίκ Νάγκι προπονήθηκαν και ο τεχνικός Γιώργος Δώνης τους συμπεριέλαβε στην 23άδα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Αποστολάκης, Ινσούα, Χατζηθεοδωρίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Νούνες, Κολοβέτσιος, Θεοχάρης, Κουρμπέλης, Δώνης, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος, Ζαχίντ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Νάγκι, Μακέντα, Περέα και Καμπετσής.