Tα κανάλια που θα δείξουν το Ελλάδα - Λιχτενστάιν

Διαβάστε ποια κανάλια θα μεταδώσουν την αναμέτρηση της Ελλάδας με το Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Euro 2020.

Tα κανάλια που θα δείξουν το Ελλάδα - Λιχτενστάιν

Η Ελλάδα συνεχίζει την προσπάθεια στη μάχη των προκριματικών του Euro 2020 αντιμετωπίζοντας την Κυριακή (8/9, 21.45) το Λιχτενστάιν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Cosmote TV μέσω του Cosmote Sport 1 HD και το Open TV.

Το pre game show του OPEN “Στον δρόμο για το Euro 2020” θα αρχίσει στις 21:00. Η Χριστίνα Βραχάλη θα είναι στην παρουσίαση από το στούντιο του Open, ενώ ο Πάνος Βόγλης και ο Γιώργος Τσαντάκης θα έχουν τον συντονισμό των ρεπόρτερ στο ΟΑΚΑ, απ’ όπου θα μας ενημερώσουν για τις συνθέσεις των ομάδων και θα μιλήσουν ζωντανά με ένα πρόσωπο από το επιτελείο της Εθνικής ομάδας. Επίσης, θα προβληθούν αποκλειστικές δηλώσεις των δύο προπονητών και ποδοσφαιριστών της Ελλάδας και του Λιχτενστάιν στην κάμερα του Open.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι πρωταγωνιστές του αγώνα θα μιλήσουν ζωντανά στην κάμερα του OPEN, ενώ στο τέλος της βραδιάς θα προβληθούν highlights από το παιχνίδι της Ελλάδας και τα άλλα ματς του ομίλου, καθώς και όλα τα γκολ από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας για τα European Qualifiers.

Το Pre Game Show του COSMOTE TV θα ξεκινήσει στις 20.30. Οι Στέφανος Αβραμίδης και Βασίλης Σαμπράκος θα μας βάλουν στο κλίμα του αγώνα. Επιφορτισμένοι με το ρεπορτάζ θα είναι οι Ανδρέας Σερεβέτας, Αποστόλης Πάνος, Έλενα Παπαδοπούλου, Γιώργος Μπιτσικώκος και Παναγιώτης Λούτας.

Στις 21.45 τη σκυτάλη θα πάρει ο Σωτήρης Κωσταβάρας για τη μετάδοση του παιχνιδιού (COSMOTE SPORT 1HD) και αμέσως μετά, η εκπομπή Post Game Show, θα επιστρέψει με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, την ψηφιακή ανάλυση, αλλά και ρεπορτάζ για τα άλλα δύο ματς του ομίλου της Ελλάδας, Αρμενία-Βοσνία και Φινλανδία-Ιταλία.