Το πρώτο Φεστιβάλ αφιέρωμα στη σειρά Peaky Blinders είναι γεγονός!

Ένα πρωτότυπο project εν όψει της κυκλοφορίας του 5ου κύκλου της δημοφιλούς σειράς, θα διεξαχθεί στο Μπέρμιγχαμ στις 14-15 Σεπτεμβρίου.

Το πρώτο Φεστιβάλ αφιέρωμα στη σειρά Peaky Blinders είναι γεγονός!

Peaky Blinders fans unite! Αυτό είναι το μότο μας μετά την ευχάριστη είδηση ότι θα διεξαχθεί φεστιβάλ αφιερωμένο στη σειρά που τόσο έχουμε αγαπήσει.

Εν όψει της προβολής της 5η σεζόν, οι Shelbys κυκλοφορούν ανάμεσά μας στο Μπέρμιγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μέσα από τον λογαριασμό της σειράς στο Twitter, οι συντελεστές της ανακοίνωσαν την διοργάνωση ενός μεγάλου και καινοτόμου project με τίτλο «Legitimate Peaky Blinders Festival». Δύο μέρες και νύχτες που θα μπούμε στον κόσμο της γνωστής σε όλους μας συμμορία, θα γνωρίσουμε το cast και θα ζήσουμε τη ψευδαίσθηση πως είμαστε ένας από αυτούς!

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 9 Αυγούστου (δες εδώ) και αν δεν έχεις ψηθεί ακόμα σου έχουμε μερικούς έξτρα λόγους για να κλείσεις μια θέση τώρα!

Ο Steven Night μαζί με την ομάδα του, έχουν σχεδιάσει 2 σπέσιαλ μέρες γεμάτες δραστηριότητες όπως: προβολές, χορό, Q&A με τον σκηνοθέτη της σειράς, θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις ποίησης, επιδείξεις μόδας κλπ. Παράλληλα, θα λάβουν χώρα και διάφορες συναυλίες με γνωστά ονόματα της μουσικής σκηνής όπως: Primal Scream, Anna Calvi, Slaves και πολλοί άλλοι.

Αν ακόμα και αυτά δεν είναι αρκετά για εσένα, τότε να σου αποκαλύψουμε πως ανάμεσά σου στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ θα κυκλοφορούν και διάφορα μέλη του καστ! Τι πιο τέλειο από μια βόλτα με τον θρύλο Thomas Shelby aka Cillian Murphy;

Η τέλεια ιδέα να μας ψυχαγωγήσουν μέχρι να κυκλοφορήσει ο 5ος κύκλος. Φύγαμε!