Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 9ης σεζόν της σειράς «American Horror Story» (vid)

Στο τρέιλερ διακρίνουμε αρκετές αναφορές σε θρίλερ των '80s, με τα «Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες» και «Παρασκευή και 13» να κυριαρχούν.

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 9ης σεζόν της σειράς «American Horror Story» (vid)

Η 9η σεζόν του «American Horror Story» επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στις οθόνες μας και η «FX» κυκλοφορεί το πρώτο teaser για το τι πρόκειται να δούμε.

Στην επερχόμενη σεζόν μεταφερόμαστε πίσω στην δεκαετία του 80 εξ ου και ο τίτλος «AHS 1984». Οι ιστορίες του νέου κύκλου, είναι αφιερωμένες σε αξέχαστα θρίλερ της εποχής όπως «Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες» και «Παρασκευή και 13».

Για πρώτη φορά τον Ιούλιο παρουσιάστηκε το θέμα της σεζόν με το καστ των ηθοποιών να φορούν ρούχα και αξεσουάρ των 80's (λες και έχουν βγει από το βίντεο κλιπ του «Let's get physical» της Olivia Newton John) και να παρουσιάζονται στην κάμερα μόνο για τα μάτια μας. Δείτε τους εδώ:

Για τον 9ο κύκλο επιστρέφουν οι ηθοποιοί Emma Roberts, Billie Lourd, Cody Fern, John Carroll Lynch και Leslie Grossman, ενώ προς μεγάλη απογοήτευση των φαν δεν θα συμμετέχουν η Sarah Paulson και ο Evan Peters - πρωταγωνιστές στις προηγούμενες σεζόν.

Λίγες ημέρες πριν κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο teaser το οποίο δείχνει μια παρέα νέων να πηγαίνει εκδρομή σε μια λίμνη, αμέριμνοι για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Απολαύστε το εδώ: