Σε ποιο κανάλι θα δούμε Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν. Ποιος περιγράφει το ματς

Οι δημοσιογράφοι που θα κάνουν το ρεπορτάζ και τι θα δούμε πριν και μετά από αυτό - Ο απόλυτος τηλεοπτικός οδηγός

Σε ποιο κανάλι θα δούμε Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν. Ποιος περιγράφει το ματς

Βραδιά Ολυμπιακού και τηλεοπτικά την Τρίτη, 30/7/2019 με το κανάλι που θα μεταδώσει τον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν (0-0 το σκορ του πρώτου αγώνα) να ενημερώνει:

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League θα κριθεί αποκλειστικά στο γήπεδο των καναλιών Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 30 Ιουλίου, στις 21:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports2HD τον επαναληπτικό αγώνα Ολυμπιακός – Βικτόρια Πλζεν για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Το μήνυμα του Ζοσέ Σα για τη ρεβάνς με την Πλζεν

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς μετά το 0-0 στον πρώτο αγώνα και με τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, θα επιδιώξουν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση εκεί όπου τους περιμένει η τουρκική Μπασάκσεχιρ. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του αγώνα από τις 20:30 με το Pre Game σε παρουσίαση του Γιώργου Λιώρη με εκλεκτούς καλεσμένους ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το Post Game με τον Γιώργο Λιώρη με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Οι Τσέχοι μιλούν για «φονικό καιρό» - Τι θερμοκρασία θα έχει αύριο στο Καραϊσκάκη

Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης και στο ρεπορτάζ οι Βασίλης Κωνσταντόπουλος, Διονύσης Στρούμπος και Γιώργος Αργυρόγλου. Ο αγώνας θα προβληθεί επίσης από την υπηρεσία Nova GO καθώς και ηχητικά από το Novasports.gr.