Η 3η σεζόν του «Stranger Things» σπάει όλα τα ρεκόρ του Netflix

Μέσα σε 4 μέρες από την ημερομηνία κυκλοφορίας της, η 3η σεζόν είναι ήδη η πιο προβαλλόμενη σειρά ή ταινία του Netflix, σχηματίζοντας νέα ρεκόρ για την διαδικτυακή πλατφόρμα.

Η 3η σεζόν του «Stranger Things» σπάει όλα τα ρεκόρ του Netflix

Στις 4 Ιουλίου έκανε πρεμιέρα η 3η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, «Stranger Things» και όπως ήταν αναμενόμενο οι υπολογιστές και τα τάμπλετ πήραν φωτιά!

Περιμέναμε από το 2017 για την συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς και δεν το μετανιώνουμε γιατί πραγματικά τα έσπασε η 3η σεζόν, με τους κριτικούς να «υμνούν» την προσοχή στην λεπτομέρεια σε ότι αφορά τα στοιχεία των 80's που κάνουν την εμφάνισή τους.

Ωστόσο, δεν είναι απλά άλλη μια επιτυχημένη σειρά. Είναι μια σειρά που σπάει όλα τα ρεκόρ!

Την Δευτέρα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, το Netflix ανακοίνωσε πως πάνω από 40 εκατομμύρια λογαριασμοί είδαν τη σειρά και πως πάνω από 18 εκατομμύρια τελείωσαν κιόλας όλα τα επεισόδια - λες και είναι πολλά - μέσα σε 4 μέρες από την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας σεζόν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια original παραγωγή του Netflix σπάει ρεκόρ τηλεθέασης. Η πρώτη ταινία που έσπασε τα ρεκόρ ήταν το θρίλερ «Bird Box» όπου τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, πάνω από 45 εκατομμύρια λογαριασμούς το είχαν παρακολουθήσει μέσα σε μια εβδομάδα.

Ενώ πριν λίγο καιρό, ανακοινώθηκε πως η ταινία του Adam Snadler και της Jennifer Aniston, «Murder Mystery» σημείωσε νέο ρεκόρ με πάνω από 30 εκατομμύρια λογαριασμούς να το έχουν παρακολουθήσει μέσα στο διάστημα τριών ημερών.

Λέτε το «Stranger Things» να ξεπεράσει το ρεκόρ του «Bird Box»;