One TV: Οι τρεις πιθανές μεταγραφές για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Τι γίνεται με τις εγκαταστάσεις και τα υπόλοιπα ΜΜΕ της Alter Ego

One TV: Οι τρεις πιθανές μεταγραφές για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Το One TV προχωρά στις στελέχωσή του και τρεις μεταγραφές για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι στο προσκήνιο.

Έχοντας πλέον εξασφαλισμένη και οριστική την έκτη τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, το One Channel ετοιμάζεται να εκπέμψει πανελλαδικά την 1η Σεπτεμβρίου. Έως τότε, το νέο κανάλι θα έχει στελεχωθεί με αρκετά νέα πρόσωπα.

Ήδη γίνονται συζητήσεις και τα πρώτα ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα λοιπόν με διάφορα δημοσιεύματα, επαφές με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, η οποία αποχώρησε πρόσφατα από το Open του Ιβάν Σαββίδη. Μεταξύ των δύο πλευρών έχει πραγματοποιηθεί συνάντηση χωρίς να έχει ανακοινωθεί το παραμικρό.

Open TV: Τα νέα... αφεντικά στο κανάλι του Σαββίδη

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση και τον Ατζούν Ιλίτζαλι. Η εταιρεία του συνεργαζόταν με τον ΣΚΑΪ. Με ειδικότητα στην παραγωγή ριάλιτι, δεν είναι γνωστό αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα επιλέξει να στραφεί σε πρόγραμμα αυτού του ύφους. Η συνάντηση θα γίνει χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι περισσότερο ή λιγότερο.

Το τρίτο πρόσωπο που απασχολεί το One Channel είναι η Τατιάνα Στεφανίδου. Υπήρξε επαφή μαζί της αλλά η συγκεκριμένη παρουσιάστρια απασχολεί και τον ΑΝΤ1 ενώ παραμένει άγνωστο αν θα αποχωρήσει οριστικά από τον ΣΚΑΪ.

One TV: Ο Νίκος Κώτσης νέος αθλητικός συντάκτης στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)

Στο προσκήνιο παραμένει πάντα και το θέμα των νέων εγκαταστάσεων του καναλιού. Πάντα υπάρχουν στα υπ' όψιν οι παλιές εγκαταστάσεις του Alter Ego στο Μπουρνάζι. Πιθανή στο συγκεκριμένο κτίριο θεωρείται η μετακόμιση γενικότερα των ΜΜΕ της Alter Ego.