Open TV: Τα νέα... αφεντικά στο κανάλι του Σαββίδη

Σε ποιόν φέρεται να είπε: «Έχω έρθει με τη χαντζάρα μου για να σου πάρω το κεφάλι»

Open TV: Τα νέα... αφεντικά στο κανάλι του Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδη βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Open TV όπου μεταξύ άλλων είχε σύσκεψη με στελέχη του σταθμού. Στην προσπάθειά του να καθησυχάσει όσους ανησυχούν για το μέλλον του καναλιού, είπε απλά: «Ήρθα για να μείνω στα media».

Προανήγγειλε απόλυτη οικονομική στήριξη και εμμέσως πλην σαφώς ξεκαθάρισε ποια είναι τα νέα... αφεντικά του καναλιού. Οι άνθρωποι δηλαδή τους οποίους στηρίζει και στους οποίους στηρίζεται.

Ο λόγος για τη νέα επικεφαλής του καναλιού Κική Σιλβεστριάδου, τον νέο διευθυντή προγράμματος Νίκο Κάλη και τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Δημήτρη Μιχαλέλη. Είναι οι τρεις άνθρωποι που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δείχνουν να είναι κυρίαρχοι από κάθε άποψη μέσα στο κανάλι. Αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις για όλα τα θέματα και στους οποίους ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να εξέφρασε την εμπιστοσύνη του.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι οι δύο πρώτοι είναι νέα πρόσωπα, ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να είπε στον Μιχαλέλη -ο οποίος είναι στο κανάλι από την πρώτη στιγμή- αστειευόμενος: «Έχω έρθει με τη χαντζάρα μου για να σου πάρω το κεφάλι».