Ο Orlando Bloom και η Cara Delevigne πρωταγωνιστούν σε νέα τηλεοπτική σειρά (vid)

Το project, στο οποίο βασίζεται, είχε μπει στην πρώτη «μαύρη λίστα» του Hollywood!

Ο Orlando Bloom και η Cara Delevigne πρωταγωνιστούν σε νέα τηλεοπτική σειρά (vid)

Μια original παραγωγή της Amazon θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου στην μικρή οθόνη και υπόσχεται να μας μαγέψει και να μας τρομάξει με το μυστήριο της.

Η σειρά λαμβάνει χώρα την Βικτωριανή εποχή, σε έναν μυθικό κόσμο γεμάτο με μυθολογικά πλάσματα που έχουν γίνει μετανάστες καθώς ο άνθρωπος κατέλαβε την κάποτε πλούσια και εύπορη πατρίδα τους. Τα πλάσματα αυτά παλεύουν μέσα στις χειρότερες συνθήκες να συνυπάρξουν με τους ανθρώπους. Τους απαγορεύεται να πετούν, να αγαπούν, να ζουν. Μέσα σε αυτές τις σκοτεινές συνθήκες θα δημιουργηθεί ένας παράνομος δεσμός μεταξύ ενός ντετέκτιβ και μιας νεράιδας.

Πώς ξεκινούν όλα;

Ο Rycroft Philostrate (Orlando Bloom) έχει ταξιδέψει σε αυτή τη γη για να διερευνήσει μια σειρά δολοφονιών όταν στο δρόμο του βρίσκεται η Vignette Stonemoss (Cara Delevigne) με ένα μεγάλο μυστικό που μπορεί να τον θέσει σε κίνδυνο. Τα δυο πλάσματα παρότι ζουν υπό διαφορετικές συνθήκες και με πολλούς περιορισμούς θα ενωθούν προκειμένου να αντιμετωπίσουν ένα τέρας όπου κανένας άνθρωπος ή κανένα μυθολογικό πλάσμα δεν έχει ποτέ φανταστεί.

Ένα τηλεοπτικό θρίλερ 8 επεισοδίων μας υπόσχεται η γνωστή πλατφόρμα streaming, το οποίο είναι βασισμένο στο έργο του Travis Beacham «A Killing on Carnival Row» που έχει βρεθεί στην πρώτη Χολιγουντιανή μαύρη λίστα όλων των εποχών το 2005.

Θα είναι τόσο σκοτεινό όσο υπόσχεται; Θα το ανακαλύψουμε σε 2 μήνες! Μέχρι στιγμής δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε από την Amazon: