Ελλάδα - Ιταλία σε δύο κανάλια - Ο απόλυτος τηλεοπτικός οδηγός

Τι θα δούμε απόψε στον αγώνα της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2020

Ελλάδα - Ιταλία σε δύο κανάλια - Ο απόλυτος τηλεοπτικός οδηγός

Ελλάδα - Ιταλία απόψε, στις 21:45 στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Euro 2020 με την αναμέτρηση να έχει διπλή τηλεοπτική μετάδοση.

Θα προβληθεί ταυτόχρονα από δύο τηλεοπτικά κανάλια και συγκεκριμένα τόσο από την Cosmote και συγκεκριμένα το Cosmote Sprots 1, όσο και από το Open.

Σε ποια κανάλια θα δούμε Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος, Ελλάδα - Ιταλία, Roland Garros

Ας δούμε τι έχουν ετοιμάσει τα δύο κανάλια για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τα προκριματικά του Euro 2020.

Το Open

Το ποδοσφαιρικό ραντεβού με το Open αρχίζει στις 21:00. Η Χριστίνα Βραχάλη θα ανοίξει τη μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά με την παρουσίαση του Pre Game Show «Στον δρόμο για το Euro 2020».

Σε απευθείας σύνδεση με το ΟΑΚΑ, ο Πάνος Βόγλης και ο Γιώργος Τσαντάκης θα συντονίσουν τις συνδέσεις με τους συνολικά οκτώ δημοσιογράφους του Open που θα καλύπτουν κάθε σημείο του γηπέδου με αναλυτικό ρεπορτάζ, ζωντανές συνεντεύξεις και την παρουσίαση των συνθέσεων των δύο ομάδων.

Μαζί τους θα έχουν τον Πρωταθλητή Ευρώπης του 2004, Τάκη Φύσσα, ενώ θα προβληθούν δηλώσεις του Άγγελου Αναστασιάδη, του Κώστα Μανωλά, του Κώστα Σταφυλίδη αλλά και των πρωταγωνιστών της «Σκουάντρα Ατζούρα».

Στις 21:45 είναι η ώρα για τη σέντρα στο παιχνίδι Ελλάδα-Ιταλία. Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, θα είναι στην περιγραφή του αγώνα, ενώ δίπλα του για το σχόλιο της μετάδοσης θα βρίσκεται ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Ο Γρηγόρης Ατρείδης και ο Μιχάλης Τσίγκρης θα βρίσκονται δίπλα από τους πάγκους των δύο ομάδων για το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, στο Post Game Show, πρωταγωνιστές του παιχνιδιού θα περάσουν από το μικρόφωνο του Open για να καταθέσουν την άποψή τους, σε απευθείας σύνδεση με τα αποδυτήρια, τη μικτή ζώνη και το χώρο των VIP του ΟΑΚΑ. Εκτός από το ρεπορτάζ και τα στιγμιότυπα του αγώνα της Εθνικής, οι τηλεθεατές του Open θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν γκολ και highlights από όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς για τα European Qualifiers.

Η Cosmote

Οσον αφορά το Cosmote Sport 1 HD, οι συνδρομητές θα μεταφερθούν στον αγωνιστικό χώρο πριν τη σέντρα, μέσα από το “UEFA European Qualifies Show” (20.30, COSMOTE SPORT 1HD). Στην παρουσίαση θα είναι ο Στέφανος Αβραμίδης και ο Βασίλης Σαμπράκος.

Στην εκπομπή θα παρουσιαστούν τα τελευταία νέα σχετικά με την προετοιμασία των ομάδων, ενώ θα αποκαλυφθούν και οι ενδεκάδες.

Με τη λήξη των αγώνων, η εκπομπή θα επιστρέφει με τον απόηχο, τις δηλώσεις παικτών και προπονητών, τα καλύτερα στιγμιότυπα και την τεχνική ανάλυση.

Όσον αφορά το ματς, στην περιγραφή θα είναι ο Σωτήρης Κωσταβάρας και στο ρεπορτάζ οι Ανδρέας Σερεβέτας, Μάνος Σπανόπουλος και Αντρέα Παλομπαρίνι.