Νταλάρας: Νέες αναφορές του για τους δημοσιογράφους (VIDEO)

Νέες αναφορές του Γιώργου Νταλάρα, αλλά σε ηπιότερους τόνους, αυτή τη φορά, για τους δημοσιογράφους

 

Νταλάρας: Νέες αναφορές του για τους δημοσιογράφους (VIDEO)

Νέος γύρος δηλώσεων του Γιώργου Νταλάρα για τον δημοσιογραφικό κλάδο.

Αφού έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο Γιώργος Νταλάρας συναντήθηκε ξανά με εκπροσώπους του Τύπου.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό, για να εξασφαλίσουν μία δήλωσή του, σχετικά με τα όσα είπε για τα ΜΜΕ.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο Γιώργος Νταλάρας δήλωσε: «Δεν έχω κάτι να πω. Κι εσείς μπορείτε να συνδικαλιστείτε κάπως, να πάρετε βαρέα κι ανθυγιεινά, γιατί αυτό που κάνετε πραγματικά είναι δύσκολο».

Όταν ρωτήθηκε για τα όσα δήλωσε για τη δημοσιογραφία στην Ελλάδα, απάντησε: «Δεν έχω να πω τίποτα απολύτως, να είστε όλοι καλά. Τώρα ανοίγετε εσείς την κουβέντα, ενώ σας είπα όχι, εσείς συνεχίζετε. Αυτό σημαίνει ή ότι δεν καταλαβαίνετε ή ότι κάτι άλλο θέλετε. Όλοι να καταλαβαίνουμε τι λέμε αλλιώς θα πάμε στο συμφέρον. Το συμφέρον δεν είναι καλό πράγμα, να το ξέρετε. Η τηλεόραση έκανε 37% και έχει πέσει στο 17%, δεν γίνεται. Πρέπει να το πάρετε είδηση, όλοι πρέπει να καλυτερεύσουμε. Κι ας πειράζονται οι ιδιοκτήτες σας και οι άλλοι».

Τέλος, «μάζεψε» κατά κάποιον τρόπο τις δηλώσεις του, αναφέροντας πως «σέβεται τη δουλειά των δημοσιογράφων».

«Τη σέβομαι τη δουλειά σας και ποτέ δεν θα στρεφόμουν κατά ανθρώπων που δουλεύουν. Εγώ δουλεύω από 7 χρόνων παιδί κι ακόμη και τώρα, δεν έχω σταματήσει. Είναι άλλη η σκέψη μου και άλλος ο τρόπος της επαφής μου με τα πράγματα. Ο Γιώργος Νταλάρας δεν κλείνει τα αφτιά του σε κανέναν και τίποτα, κλείνει την πόρτα της ψυχής του στους συκοφάντες, τους ψεύτες και τους απατεώνες», είπε κλείνοντας.