MEGA: Έρχεται το remake της 25ετίας!

Αυτή τη σειρά-φαινόμενο επαναφέρει το δίδυμο Ρήγας – Αποστόλου με νέο cast

MEGA: Έρχεται το remake της 25ετίας!

Ένα remake ενός εκ των πιο άδοξα κομμένων σειρών της τελευταίας 25ετίας ετοιμάζονται να δημιουργήσουν ξανά οι σεναριογράφοι του Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου. Ο λόγος για τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» που πριν 23 χρόνια είχε κάνει ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξεκινήματα κωμικής σειράς, με ένα τεράστιο καστ κωμικών ηθοποιών, όμως η μοίρα του στο Mega ήταν να σταματήσει πολύ νωρίς, πριν συμπληρωθούν καν δέκα επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com οι δύο δημιουργοί ήρθαν σε συμφωνία με το Mega να ξαναγράψουν για το κανάλι μία κωμωδία, μετά το διάλειμμα του σταθμού από την κωμική μυθοπλασία εδώ και δύο χρόνια. Η είδηση γέννησε ελπίδες στους απανταχού φαν της σειράς ότι θα καταφέρουν επιτέλους να δουν πώς θα εξελισσόταν ένα από τα μεγαλύτερα what if της ελληνικής τηλεόρασης.

Εξάλλου και ο ίδιος ο Αλέξανδρος Ρήγας το έφερε βαρέως για την πρόωρη διακοπή του σίριαλ των μεγάλων πρωταγωνιστών. Οι Άβα Γαλανοπούλου, Μαρία Κανελλοπούλου, Ελένη Καστάνη, Παύλος Κοντογιαννίδης, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Ελένη Ράντου, Χρύσα Ρώπα, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Παύλος Χαϊκάλης ήταν μόνο μερικοί από το all star cast της κωμωδίας που ξεκίνησαν μαζί αλλά τα πολλά εσωτερικά προβλήματα τούς ανάγκασαν να διακόψουν τη συνεργασία τους στο 7ο επεισόδιο.

Πλέον η σειρά σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ θα επιστρέψει με νέο cast και το μόνο που περιμένουμε να δούμε είναι αν οι χαρακτήρες θα μείνουν οι ίδιοι και το σενάριο παρόμοιο, τουλάχιστον στα πρώτα επεισόδια του remake.

Πηγή: dailymedia.com.gr