Netflix: Ένα επικό anime γίνεται σειρά και αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ

Πότε κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο One Piece.

Netflix: Ένα επικό anime γίνεται σειρά και αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ

Το ότι το «One Piece» θα γινόταν σειρά στο Netflix άρχισε να γίνεται γνωστό σιγά – σιγά από τον περασμένο χρόνο, με διάφορες εικόνες και πληροφορίες να εμφανίζονται εδώ κι εκεί, μέχρι και την επίσημη ανακοίνωσή του.

Σήμερα όμως, σχεδόν ένα μήνα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του στην πλατφόρμα, κυκλοφόρησε και το επίσημο τρέιλερ της σειράς και η αλήθεια φαίνεται υποσχόμενο.

Όπως το αρχικό manga και anime, η σειρά αφηγείται την ιστορία του Monkey D. Luffy (κάποτε γνωστός σε μια αποτυχημένη μετάφραση στα ελληνικά ως Ντρέικ), ενός παιδιού που θέλει να γίνει Βασιλιάς των Πειρατών και να εξασφαλίσει τον φημισμένο, μυθικό θησαυρό που άφησε πίσω του ένας θρυλικός πειρατής βασιλιάς, εν ονόματι One Piece. Οι πειρατές από όλο τον κόσμο προσπάθησαν να φτάσουν στο One Piece και απέτυχαν, αλλά ο Luffy πιστεύει ότι μπορεί να το κάνει, απλά χρειάζεται ένα πλήρωμα για να τον πάει εκεί. Η πρώτη σεζόν θα τον δει να στρατολογεί τα πρώτα μέλη αυτού που θα γίνει τελικά το Straw Hat Crew, το πλήρωμά του.

Ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά του One Piece είναι ότι πολλοί βασικοί χαρακτήρες έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνουν το σώμα τους χάρη σε διάφορους τύπους μαγικών φρούτων.

Στο τρέιλερ βλέπουμε και την ικανότητα του Luffy να τεντώνει το σώμα του, σαν λάστιχο, χάρη σε ένα φρούτο που ονομάζεται Gum-Gum. Βλέπουμε επίσης και έναν κλόουν που ονομάζεται Buggy (Jeff Ward) που μπορεί να χωρίσει τα μέρη του σώματός του και να τα ελέγξει ανεξάρτητα.

Στις 31 Αυγούστου θα κάνουν πρεμιέρα και τα 8 επεισόδια της πρώτης σεζόν του One Piece στο Netflix.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς λέει τα εξής: «Βασισμένο στο πιο εμπορικό ιαπωνικό μάνγκα όλων των εποχών από τον Eiichiro Oda, το “One Piece” είναι μια πρωτοφανής θρυλική θαλάσσια περιπέτεια. Ο Monkey D. Luffy είναι ένας νεαρός εξερευνητής που από τότε που θυμάται τον εαυτό του ονειρεύεται μια ελεύθερη ζωή. Ο Luffy απλώνει πανιά από το μικρό του χωριό και ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξί για να βρει τον θρυλικό θησαυρό One Piece και να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών! Για να βρει όμως το μεγάλο τρόπαιο, ο Luffy θα πρέπει, πριν από ένα πλοίο, να βρει το πλήρωμα που πάντα ήθελε, οργώνοντας κάθε σπιθαμή της αχανούς θάλασσας, αφήνοντας πίσω του τους Ναυτικούς και αποφεύγοντας παντού επικίνδυνους εχθρούς».

Πηγή: sigmalive