Heart of Stone: Η Gal Gadot σε νέα κατασκοπευτική ταινία στο Netflix

Η Gal Gadot αναλαμβάνει δράση στην επερχόμενο κατασκοπευτικό θρίλερ που έρχεται σύντομα στο Netflix με τίτλο «Heart of Stone» σε σκηνοθεσία Τομ Χάρπερ (Peaky Blinders, Wild Rose).

Heart of Stone: Η Gal Gadot σε νέα κατασκοπευτική ταινία στο Netflix

Η Gal Gadot, η οποία έχει παίξει μια θεά υπερήρωα στο Wonder Woman και μια κομψή βασίλισσα της ληστείας στο Red Notice, αναλαμβάνει δράση στην επερχόμενο κατασκοπευτικό θρίλερ που έρχεται σύντομα στο Netflix με τίτλο «Heart of Stone» σε σκηνοθεσία Τομ Χάρπερ (Peaky Blinders, Wild Rose).

Η Gal Gadot που πρωταγωνιστεί στο «Heart of Stone» στο Netflix, μαζί με τους Jamie Dornan και Alia Bhatt, είναι η μυστική πράκτορας Rachel Stone, η μόνη πράκτορας πληροφοριών που στέκεται ανάμεσα στην παγκόσμια, ειρηνευτική οργάνωσή της και την απώλεια του πιο πολύτιμου – και επικίνδυνου – περιουσιακού στοιχείου της, με τον κωδικό: The Heart.

Η Stone είναι μέλος μιας άπιαστης και μυστηριώδους ομάδας ελίτ κατασκόπων, γνωστής ως Χάρτης. Στο τρέιλερ, περιγράφονται ως «οι πιο άρτια εκπαιδευμένοι πράκτορες – χωρίς πολιτικές τάσεις, χωρίς εθνική πίστη – που συνεργάζονται για να διατηρήσουν την ειρήνη σε έναν ταραγμένο κόσμο». Για να επιτύχουν τους υψηλούς στόχους τους, αυτοί οι πράκτορες βασίζονται σε ένα μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που ονομάζεται The Heart.

Πηγή: youfly