Viking Wolf: Νέα ταινία τρόμου με λυκάνθρωπους θα σας καθηλώσει στο Netflix

H νορβηγική πρωτότυπη ταινία του Netflix «Viking Wolf» έρχεται να σας καθηλώσει.

Viking Wolf: Νέα ταινία τρόμου με λυκάνθρωπους θα σας καθηλώσει στο Netflix

Αν σας αρέσουν οι ταινίες τρόμου και το υπερφυσικό, το «Viking Wolf», η νορβηγική πρωτότυπη ταινία του Netflix που ακολουθεί μια έφηβη η οποία αρχίζει να έχει περίεργα οράματα και παράξενες επιθυμίες, ήρθε πραγματικά για να σας καθηλώσει.

Ένας αποτρόπαιος φόνος αλλάζει τη ζωή μιας 17χρονης

Η συναρπαστική ιστορία ακολουθεί μια 17χρονη κοπέλα που ονομάζεται Thale η οποία μετακομίζει σε μια μικρή πόλη λόγω της νέας δουλειάς της μαμάς της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Όμως η ζωή της αλλάζει για πάντα όταν παρευρίσκεται σε ένα πάρτι και γίνεται μάρτυρας της άγριας δολοφονίας μιας άλλης μαθήτριας. Η μητέρα του κοριτσιού, τη ρωτά αν θυμάται αυτό που είδε και εκείνη ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται. Ως βασικός μάρτυρας σε στην υπόθεση δολοφονίας, η Thale αρχίζει σιγά σιγά να έχει περίεργα οράματα και παράξενες επιθυμίες.

Καθώς ολοένα και περισσότεροι να πέφτουν θύματα στη μικρή πόλη και οι πιο ανοιχτόμυαλοι κάτοικοι της πόλης αρχίζουν να υποψιάζονται ότι οι δολοφονίες γίνονται από ένα τέρας, Αρχίζουν να πείθονται ότι η πόλη καταδιώκεται από έναν λυκάνθρωπο. Ενώ οι κάτοικοι της πόλης προσπαθούν να πολεμήσουν ενάντια στην αναπόφευκτη απειλή, που μπορεί να είναι μια χαμένη υπόθεση, με βάση τα πλάνα στο τρέιλερ, η Thale αρχίζει να ανησυχεί ότι εμπλέκεται περισσότερο από όσο πίστευε αρχικά.

Στην ταινία «Viking Wolf» στο Netflix, που την σκηνοθεσία της έχει κάνει ο Stig Svendsen, πρωταγωνιστούν οι Liv Mjönes, Elli Rhiannon Müller Osborne, Arthur Hakalahti, Sjur Vatne Brean, Vidar Magnussen, Kasper Antonsen, Marius Lien, Øyvind Brandtzæg, Ívar Örn Sverrisson, Jon Stensby, Sverre Breivik και άλλοι.

πηγή: youfly