Outer Banks Σεζόν 3: Η σειρά “φαινόμενο” του Netflix επιστρέφει και έχει απίθανο trailer

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από την 3η σεζόν του Outer Banks, η οποία θα παίξει προς τα τέλη του μήνα.

Outer Banks Σεζόν 3: Η σειρά “φαινόμενο” του Netflix επιστρέφει και έχει απίθανο trailer

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από την 3η σεζόν του Outer Banks, η οποία θα παίξει προς τα τέλη του μήνα. Η σειρά φαινόμενο της υπηρεσίας υπόσχεται να σας καθηλώσει με τις νέες περιπέτειες της γνωστής παρέας και λέει μεταξύ άλλων ότι δεν έχουν τίποτα απολύτως για να χάσουν.

Στην 3η σεζόν η παρέα των κεντρικών ηρώων βρέθηκαν όλοι ναυαγοί σε ένα απομακρυσμένο νησί, έχοντας χάσει τον θησαυρό που κυνηγούσαν και παρόλο που δεν είναι και η πιο καλή συγκυρία που βρέθηκαν, φαίνεται πως θα προσαρμοστούν στις νέες σκληρές συνθήκες. Το νέο βίντεο θέλει να σας δώσει μια μικρή ματιά από τη συνέχεια των γεγονότων, που αναμένεται να γίνει χαμός.

Η επίσημη σύνοψη:

Νέες περιπέτειες οδηγούν τα Ψάρια στην Καραϊβική και όχι μόνο, καθώς οι φίλοι γίνονται στόχος ενός επικίνδυνου αντιπάλου που ψάχνει μια θρυλική χαμένη πόλη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι θα δείτε κανονικά τους Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss, Rudy Pankow, Austin North, Drew Starkey, Charles Esten και Garlacia Grant. Στις νέες προσθήκες της σεζόν συγκαταλέγονται οι: Fiona Palomo (Control Z) και Lou Ferrigno Jr (Stargirl).

Η 3η σεζόν του Outer Banks θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Φεβρουαρίου αποκλειστικά μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix.