«Ποδοσφαιρική» και όχι «Αθλητική Κυριακή», δεν αλλάζει η ΕΡΤ

Η Αθλητική Κυριακή που πρέπει να λέγεται Ποδοσφαιρική Κυριακή και η σκανδαλώδης εύνοια του μπάσκετ, με το εξωφρενικό ποσόν των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ.

«Ποδοσφαιρική» και όχι «Αθλητική Κυριακή», δεν αλλάζει η ΕΡΤ

*** Είδαμε την «Αθλητική Κυριακή» και εκτός από μερικές μπουρδολογίες από αναλυτή και κακοποίηση των ελληνικών από τον σχολιαστή Βαρούχα διαπιστώσαμε ότι δεν άλλαξε τίποτα στην ΕΡΤ, παρότι έχει σε αποκλειστικότητα τα πρωταθλήματα μπάσκετ και βόλεϊ.

Volley League-Pre League ανδρών, γυναικών (Αποτελέσματα, βαθμολογίες): Tέσσερα ντέρμπι κορυφής

*** Τη μερίδα του λέοντος είχε το ποδόσφαιρο σε ποσοστό 85% και φυσικά ακολούθησε αναλυτική παρουσίαση του πρωταθλήματος μπάσκετ, του αγαπημένου αθλήματος του διευθυντή Δημήτρη Χατζηγεωργίου.

*** Φυσικά δεν είπαν λέξη για το βόλεϊ που έχουν σε αποκλειστικότητα, αλλά δεν είχαν και αναφορά στα πρωταθλήματα πόλο και χάντμπολ, αφού η εκπομπή είναι μονοθεματική, με γαρνιτούρα μπάσκετ.

O Άκης Ασπιώτης στη Στεάουα Boυκουρεστίου, Μπονιφάντε καλεί Τζιουμάκα

*** Καλό είναι να αλλάξουν τον τίτλο σε «Ποδοσφαιρική Κυριακή» που είναι το σωστό και κακώς παρελαύνουν στο σήμα και μπάλες άλλων σπορ. Το μπάσκετ πάντως έχει σκανδαλωδώς (6,5 εκατομμύρια ευρώ, με αστεία τηλεθέαση, έναντι 120.000 ευρώ για το βόλεϊ) τη μερίδα του λέοντος σε μεταδόσεις αλλά και σε εκπομπές χάρη σε κυβερνητική παρέμβαση στελέχους που επισήμως έχει αποπεμφθεί για τις υποκλοπές.

Η Τζένιφερ Κρος, στόχος του Παναθηναϊκού, έφυγε από την Ραπίντ

*** Δεν αλλάζει τίποτα στα αθλητικά της ΕΡΤ, αν και έκανε άλμα στο ΕRTFlix και σε επιλογές ταινιών αλλά και σε πολιτιστικά θέματα. Βαράνε προσοχές όταν τους τηλεφωνεί το εκάστοτε κυβερνητικό στέλεχος και γράφουν στα παλιά παπούτσια τους φίλους των άλλων σπορ. Μήπως τους ελέγχει ή τους κρίνει κανείς;

*** Και να κλείσουμε με την ώρα του βόλεϊ στην ΕΡΤ. Στις 9:30 το βράδι του Σαββάτου δείχνουν το σημαντικότερο ματς της Volley League ανδρών, όταν όλοι έχουν προγραμματίσει έξοδο και οι εφημερίδες πολλές φορές δεν προλαβαίνουν καν το σκορ, ιδιαίτερα όταν παίζουν 5 σετ. Πάλι καλά που δεν το έβαλαν μεταμεσονύχτια.

*** Για βόλεϊ γυναικών ούτε λόγος. Το κορυφαίο πρωτάθλημα όλων των εποχών με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ διεκδικητές, δεν υπάρχει για το κρατικό κανάλι. Έτσι κι αλλιώς δείχνουν μισογυνισμό και δεν έχουν κανένα πρωτάθλημα γυναικών. Και το Κύπελλο γυναικών που έδειξαν πέρυσι, το πέταξαν στα ιντερνετικά κανάλια.

YΓ: Για την ΕΡΤ πληρώνουν όλοι, όχι μόνο οι φίλοι του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει αξιολόγηση του έργου και της δουλειάς του καθενός, κάνουν ό,τι γουστάρουν.

ΥΓ 2: Το ΜΕΓΚΑ τον τελευταίο καιρό έχει εικόνα και ειδήσεις για το βόλεϊ, ακόμη και στα δελτία ειδήσεων. Το μοναδικό ιδιωτικό κανάλι που ασχολείται με το άθλημα του φιλέ...