Εκατό Χρόνια Μοναξιά: Το βιβλίο του νομπελίστα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες γίνεται σειρά στο Netflix

Εκατό Χρόνια Μοναξιά: Στο πρώτο preview της σειράς παίρνουμε μία μικρή γεύση του Μακόντο.

Εκατό Χρόνια Μοναξιά: Το βιβλίο του νομπελίστα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες γίνεται σειρά στο Netflix

Στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την απονομή του βραβείου Νόμπελ στο συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, το Netflix σε συνεργασία με τους δύο γιους του, Ροντρίγκο και Γκονζάλο, μετατρέπει ένα από τα πιο εμβληματικά του έργα με τίτλο «Εκατό Χρόνια Μοναξιά» σε σειρά.

Προς το παρόν το Netflix έχει δώσει στη δημοσιότητα μόνο ένα μικρό preview της σειράς χωρίς να έχει ανακοινώσει πότε θα κάνει πρεμιέρα.

Σύμφωνα με την περίληψη του βιβλίου στο οποίο βασίζεται η σειρά, ο συνταγματάρχης Αουρελιάνο Μπουενδί, που πιθανώς είναι ο αφηγητής της σειράς σύμφωνα με όσα είδαμε στο preiew, πολλά χρόνια μετά από τη χρονολογία που λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα βρίσκεται μπροστά από το εκτελεστικό απόσπασμα και φέρνει στο νου του μνήμες από το παρελθόν.

Στο βιβλίο ο συνταγματάρχης Αουρελιάνο Μπουενδία αναπολεί κατά κύριο λόγο ένα χωριό, το Μακόντο, εκεί όπου μια επιδημία αυπνίας έφερε τη λήθη στους κατοίκους.

Ένα κορίτσι έφτασε κουβαλώντας ένα σακί γεμάτο με τα κόκκαλα των γονιών της, μια βροχή κράτησε τέσσερα χρόνια, έντεκα μήνες και δύο μέρες, ενώ οι πεθαμένοι επέστρεψαν στη ζωή μη αντέχοντας μοναξιά. Παράλληλα, οι άνθρωποι στο βιβλίο παρουσιάζονται να βιώνουν παράδοξες και ανορθόδοξες σχέσεις και επιβαρύνονται από άνομες πράξεις των προγόνων τους.

Πηγή: neolaia