Squid Game: Έμμεση επιβεβαίωση για 3η σεζόν με χολιγουντιανούς guests

Ο δημιουργός του Squid Game δεν ονειρεύεται να φέρει μόνο τον Ντι Κάπριο.

Squid Game: Έμμεση επιβεβαίωση για 3η σεζόν με χολιγουντιανούς guests

Οι νέες δηλώσεις του Hwang Dong-hyuk, δημιουργού του Squid Game είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για το μέλλον της σειράς-φαινομένου του Netflix. Ανέφερε πως θα κάνει πρόταση στον βραβευμένο με Όσκαρ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο για να παίξει σε μια μελλοντική σεζόν του, καθώς έχει δηλώσει τεράστιος fan του Squid Game.

Μιλώντας σε ένα πρόσφατο press event του Netflix στην Σεούλ, ο "mastermind" του "Παιχνιδιού του Καλαμαριού" αποκάλυψε πως "Δεν θα υπάρχει κάποιος γνωστός Χολιγουντιανός ηθοποιός στη 2η σεζόν...ακόμη θα διαδραματίζεται στην Κορέα." Με αυτή τη φράση του επιβεβαίωσε έμμεσα πως θα υπάρξει 3η σεζόν του Squid Game καθώς εκεί άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι θα εμφανιστούν χολιγουντιανοί αστέρες.

Εάν ο χρόνος και οι ευκαιρίες το επιτρέψουν, τότε θα ρωτήσουμε τον Leo να έρθει στους αγώνες μας.

Άλλωστε κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό φήμες πως η 3η σεζόν θα περιλαμβάνει ξένους, μη Κορεάτες, ηθοποιούς από τις ΗΠΑ.

Τι γίνεται με το Squid Game 2;

Μάλιστα, ο Dong-hyuk έδωσε και μια ενημέρωση για την πορεία των γυρισμάτων και πότε θα περιμένουμε επιτέλους την 2η σεζόν του Squid Game.

"Θα αρχίσουμε τα γυρίσματα εντός του 2023 και θα κυκλοφορήσουν την επόμενη χρονιά." είπε χαρακτηριστικά επιβεβαιώνοντας πως η 2η σεζόν του Squid Game θα κυκλοφορήσει το 2024.

Η αναφορά στην πρόσληψη ηθοποιών βεληνεκούς του DiCaprio δεν ήταν τυχαία καθώς είπε ότι για την επόμενη σεζόν έγινε μεγάλη αύξηση του budget -και μετά από μια τέτοια επιτυχία πως να μην γινόταν άλλωστε. Το υψηλότερο budget της παραγωγής θα φανεί και στους επερχόμενους αγώνες του Squid Game 2 και τα "παιχνίδια" τους.

Πρόσφατα ο Lee Jung-jae έγραψε ιστορία κερδίζοντας το Emmy Α' Ανδρικού ρόλου για το ρόλο του Seong Gi-hun.

Αξίζει να αναφέρουμε πως έγινε το τελευταίο κάλεσμα για να δηλώσετε συμμετοχή στο ριάλιτι τηλεπαιχνίδι του Squid Game, που θα δώσει το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία του είδους. Ακόμη αναπτύσσεται και σατιρική σειρά για το πως έγινε η καλύτερη σειρά του κόσμου.

Πηγή: unboxholics.com