«The Crown»: Σταματούν τα γυρίσματα ως δείγμα σεβασμού για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Σταματούν τα γυρίσματα του «The Crown» ως δείγμα σεβασμού για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

«The Crown»: Σταματούν τα γυρίσματα ως δείγμα σεβασμού για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Και μπορεί ολόκληρος ο κόσμος να προσπαθεί να συμβιβαστεί με τα χθεσινά νέα του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά και η κινηματογραφική φαίνεται να μη μένει ανεπηρέαστη από τα γεγονότα αυτά. Μια παραγωγή η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την βασιλική οικογένεια είναι φυσικά και το «The Crown» του Netflix, η οποία μάλιστα βρίσκεται ήδη στα μέσα της παραγωγής της 6ης σεζόν, με την 5η να κάνει την πρεμιέρα της τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με το Deadline ο showrunner και δημιουργός της σειράς Πίτερ Μόργκαν ανέφερε πως η παραγωγή της έκτης και τελευταίας σεζόν θα σταματήσει για κάποιον, μέχρι στιγμής, απροσδιόριστο χρόνο. «Το “The Crown” είναι ένα γράμμα αγάπης προς αυτήν και δεν έχω να προσθέσω τίποτα προς το παρόν, μόνο σιωπή και σεβασμό. Περιμένω ότι θα σταματήσουμε από σεβασμό και τα γυρίσματα».

Το Netflix δεν έκανε κάποια επίσημη δήλωση πάνω στο θέμα.

Η απόφαση να τερματιστεί προσωρινά η παραγωγή στην 6η σεζόν μοιάζει ως μια λογική κίνηση, μιας και αξίζει να σημειωθεί ότι τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ενημερώνονται τακτικά σχετικά με τις λεπτομέρειες της πλοκής. Σε κάθε περίπτωση, το Deadline αναφέρει επίσης ότι ο θάνατος της Βασίλισσας δεν ήταν ακριβώς έκπληξη καθώς η παραγωγή περίμενε από καιρό ένα τέτοιο ενδεχόμενο και προετοιμάστηκε ανάλογα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για την πρεμιέρα της 5ης σεζόν του «The Crown» στο Netflix, αλλά γνωρίζουμε πως θα είναι κάποια στιγμή μέσα στον Νοέμβριο του 2022.

Πηγή: flix.gr