«Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης»: Ρεκόρ τηλεθέασης στην πρεμιέρα της σειράς!

Περισσότερους από 25 εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο προσέλκυσε η πρεμιέρα της σειράς "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης" στο Amazon.

«Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης»: Ρεκόρ τηλεθέασης στην πρεμιέρα της σειράς!

Ρεκόρ τηλεθέασης σημείωσε η σειρά "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα Δαχτυλίδια της Δύναμης" που έκανε πρεμιέρα στο Amazon, με την εταιρεία να ανακοινώνει πως την πρώτη ημέρα προβολής της η σειρά προσέλκυσε περισσότερους από 25 εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο.

Η σειρά βασίζεται στο σύμπαν που δημιούργησε ο J.R.R. Tolkein και διαδραματίζεται μερικές χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του "The Hobbit", ήταν το μεγαλύτερο ντεμπούτο που έγινε ποτέ στην ιστορία της συνδρομητικής υπηρεσίας της Amazon, Prime Video του τεχνολογικού κολοσσού, ανέφερε η Amazon σε δήλωσή της το Σάββατο, ενώ προβλήθηκε σε 240 διαφορετικές χώρες και περιοχές σε όλο τον πλανήτη.

"Είναι κάπως ταιριαστό ότι οι ιστορίες του Τόλκιν – που συγκαταλέγονται μέσα στις πιο δημοφιλείς όλων των εποχών και αυτές που πολλοί θεωρούν ως την πραγματική προέλευση του fantasy genre – είναι αυτές που μας οδήγησαν σε αυτή την περήφανη στιγμή. Είμαι τόσο ευγνώμων στο Tolkien Estate και στους υπεύθυνους της σειράς, J.D. Payne και Patrick McKay, την παραγωγό Lindsey Weber, το καστ και το συνεργείο, για τις προσπάθειες τους και την αστείρευτη δημιουργική τους ενέργεια. Οι δεκάδες εκατομμύρια θαυμαστές που παρακολουθούν και που είναι ξεκάθαρα τόσο παθιασμένοι με τη Μέση Γη όσο κι εμείς, αποτελούν το πραγματικό μέτρο της επιτυχίας μας", ανέφερε σχετικά η επικεφαλής των Amazon Studios, Jennifer Salke.