"Pistol": H ιστορία των Sex Pistols σε 6 επεισόδια στο Disney Plus

Βασισμένη στα απομνημονεύματα του Τζόουνς, η σειρά αφηγείται την ιστορία των Sex Pistols.

"Pistol": H ιστορία των Sex Pistols σε 6 επεισόδια στο Disney Plus

Βασισμένη στα απομνημονεύματα του Τζόουνς, η σειρά αφηγείται την ιστορία μιας μπάντας θορυβωδών παιδιών της εργατικής τάξης χωρίς «χωρίς μέλλον», που τάραξε το βαρετό, διεφθαρμένο κατεστημένο, απείλησε να ρίξει την κυβέρνηση και άλλαξε μουσική και πολιτισμός για πάντα.

Βασισμένη στα απομνημονεύματα του Τζόουνς "Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol", η περιορισμένη σειρά 6 επεισοδίων "Pistol" Η μανιασμένη, μαινόμενη καταιγίδα στο επίκεντρο αυτής της επανάστασης είναι οι Sex Pistols - και στο επίκεντρο αυτής της σειράς βρίσκεται το ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας των Sex Pistols, Steve Jones. Το ξεκαρδιστικό, συναισθηματικό και, μερικές φορές, σπαραχτικό ταξίδι του Τζόουνς μας καθοδηγεί σε μια καλειδοσκοπική αφήγηση τριών από τα πιο επικά, χαοτικά και βλέννας χρόνια στην ιστορία της μουσικής.

Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Oscar, Danny Boyle. Η σειρά έχει δημιουργηθεί και γραφτεί από τον βραβευμένο με BAFTA, Craig Pearce, ο οποίος έχει μια μεγάλη πορεία στο χώρο, ενώ συνέγραψε επίσης το σενάριο από την επερχόμενη βιογραφική ταινία "Elvis".

Είδος: Δραματική, Βιογραφική, Μουσική

Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Toby Wallace ως Steve Jones, Jacob Slater ως Paul Cook, Anson Boon ως John Lydon, Christian Lees ως Glen Matlock, Louis Partridge ως Sid Vicious, Sydney Chandler ως Chrissie Hynde, Talulah Riley ως Vivienne Westwood, Maisie Williams ως punk icon Jordan, Emma Appleton ως Nancy Spungen και ο Thomas Brodie-Sangster ως Malcolm McLaren.

Πρωταγωνιστούν:

Τόμπι Γουάλας

Τζέικομπ Σλέιτερ

Άνσον Μπουν

Λούις Πέρτριτζ

Σίδνεϊ Τσάντλερ

Κρίστιαν Λις