«Maestro»: Τον Οκτώβριο πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (vid)

Τον Οκτώβριο τελικά θα κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο MEGA, «Maestro»

«Maestro»: Τον Οκτώβριο πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (vid)

Τον Οκτώβριο τελικά θα ξεκινήσει στο Mega η πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που άλλαξε τίτλο και θα λέγεται «Maestro» (o αρχικός ήταν «Δάσκαλος»).

Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στην πιο ώριμή του φάση, επιστρέφει τον Οκτώβριο στο Mega με την πολυαναμενόμενη νέα του σειρά εννιά επεισοδίων με τίτλο «Maestro».

Ο ταλαντούχος δημιουργός αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης, με την αναγνωρίσιμη κινηματογραφική ματιά, τη σεναριακή δεξιοτεχνία και την υψηλή αισθητική του.

Η σειρά «Maestro» γυρίστηκε σε ατμοσφαιρικές τοποθεσίες στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα, με ένα ξεχωριστό cast ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ανάμεσα τους θα δούμε ονόματα της μουσικής σκηνής όπως η Χάρις Αλεξίου αλλά και αγαπημένους ηθοποιούς όπως η Μαρία Καβογιάννη, ο Φάνης Μουρατίδης αλλά και ο Αντίνοος Αλμπάνης.