Netflix - Stranger Things: Η 4η σεζόν είναι σαν το Game of Thrones λένε οι αδερφοί Duffer

Τον Μάιο έρχεται στο Netflix η 4η σεζόν του Stranger Things - Διαβάστε τις τελευταίες λεπτομέρειες.

 Netflix - Stranger Things: Η 4η σεζόν είναι σαν το Game of Thrones λένε οι αδερφοί Duffer

Η 4η σεζόν του Stranger Things είναι σαν το Game of Thrones σύμφωνα με τους δημιουργούς, Matt και Ross Duffer. Η σειρά φαντασίας του Netflix θα επιστρέψει τον Μάιο στις οθόνες σας μετά από αρκετό καιρό απουσίας και όπως φαίνεται, οι κεντρικοί χαρακτήρες θα χωριστούν αυτή τη φορά, με τον Hopper να βρίσκεται στη Ρωσία, την El με τους Byers στην Καλιφόρνια και τους υπόλοιπους να παραμένουν στο Hawkins.

Tο Stranger Things 4 θα έχει πολλές ανατροπές και εκπλήξεις για το κοινό και τα αδέρφια Duffers έριξαν περισσότερο φως στην υπόθεση μέσα από μία συνέντευξη που έδωσαν στο Deadline. Ο Matt Duffer σύγκρινε το νέο κύκλο με το Game of Thrones, μιας και οι χαρακτήρες θα είναι διασκορπισμένοι σε όλο τον κόσμο, ενώ όπως πρόσθεσε η ιστορία είναι “τεράστια”.

Stranger Things: Η 4η σεζόν κινείται σε πολύ πιο έντονα horror μονοπάτια και μάθαμε το γιατί

Matt Duffer: Κάπως αστειευόμενοι την ονομάζουμε “σεζόν του Game of Thrones”. Η οικογένεια των Joyce και Byers έφυγαν στην 3η σεζόν, τώρα είναι στην Καλιφόρνια. Πάντα θέλαμε μια “E.T.” αισθητική που επιτέλους καταφέραμε φέτος. Μετά έχουμε τον Hopper στην Ρωσία και την υπόλοιπη ομάδα στο Hawkins. Έχουμε λοιπόν αυτές τις τρεις ιστορίες, όλες συνδέονται και είναι κατά κάποιο τρόπο συνυφασμένες μεταξύ τους, αλλά με διαφορετικό τόνο.

Ross Duffer: Αλλά…δεν ξέραμε πόσο μεγάλη επρόκειτο να γίνει η 4η σεζόν και δεν το καταλάβαμε καν μέχρι να φτάσουμε στα μισά της “διαδρομής”, όσον αφορά το πόση ιστορία θέλαμε να πούμε σε αυτή τη σεζόν. Έχουμε αναφερθεί στο Game of Thrones και αυτό γιατί αφορά τις αποκαλύψεις. Θέλουμε να αρχίσουμε να δίνουμε μερικές απαντήσεις στο κοινό.

Ολόκληρο το γνωστό και αγαπημένο cast της προηγούμενης σεζόν με τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke θα επιστρέψει. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah Ferguson, Cara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Το Stranger Things 4 θα φτάσει σε δύο μέρη με το "Vol.1" να κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαϊου, ενώ το "Vol.2" την 1η Ιουλίου.

πηγή: unboxholics