Ταινίες στην τηλεόραση (15/1): «Hitman», «Deadpool 2», «Αφανείς ηρωίδες»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (15/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (15/1): «Hitman», «Deadpool 2», «Αφανείς ηρωίδες»

Στις 22:50 το Star θα προβάλει την ταινία «Deadpool 2». Όταν ένας σούπερ-στρατιώτης από το μέλλον έρχεται και ζητά εκδίκηση, ο αντισυμβατικός υπερήρωας Deadpool οργανώνει μια ομάδα μεταλλαγμένων με ασυνήθιστες υπερδυνάμεις για να τον αντιμετωπίσει και αναθεωρεί τις αξίες.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 109 λεπτά

Παίζουν: Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπακαρίν, Τζος Μπρόλιν, Μπριάνα Χίλντεμπραντ

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς

Στις 23:00 ο Alpha θα δείξει την ταινία «Αφανείς ηρωίδες». Η πραγματική ιστορία τριών ιδιοφυών αφροαμερικανίδων επιστημόνων, που κόντρα σε όλες τις προκαταλήψεις της Αμερικής των αρχών του ’60, προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά δουλεύοντας για το διαστημικό πρόγραμμα της NASA, με σκοπό την εκτόξευση του αστροναύτη Τζον Γκλεν στο διάστημα.

Οι τρεις μαθηματικοί, Καθριν Τζόνσον, Ντόροθι Βον και Μέρι Τζάκσον, ξεπερνούν τα εμπόδια που τους φέρνουν το φύλο τους και η φυλή τους και καταφέρνουν να κερδίσουν τη μάχη για ισότητα και πάσης φύσεως διακρίσεις.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 115 λεπτά

Σκηνοθεσία: Θίοντορ Μέλφι

Παίζουν: Ταράτζι Π. Χένσον, Οκτάβια Σπένσερ, Κέβιν Κόστνερ, Τζανέλ Μονέ, Κίρστεν Ντάνστ, Τζιμ Πάρσονς

Στις 23:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Hitman». Το γνωστό videogame αποκτά μια ολοκαίνουργια κινηματογραφική μεταφορά. Σ’ αυτήν ο επαγγελματίας εκτελεστής Πράκτορας No. 47 ενώνει τις δυνάμεις του με μια νεαρή γυναίκα για να σταματήσει τα μοχθηρά σχέδια μια μυστηριώδους εταιρείας που θέλει να δημιουργήσει έναν στρατό δολοφόνων με ικανότητες που ξεπερνούν ακόμη και τις δικές του.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 107 λεπτά

Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Μπαχ

Παίζουν: Ρούπερτ Φρεντ, Ζάκαρι Κουίντο, Κιάραν Χιντς, Χάνα Γουέρ.