Ταινίες στην τηλεόραση (9/1): «Avatar», «Ο μπακαλόγατος», «Όλα θα πάνε στραβά»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Kυριακή (9/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (9/1): «Avatar», «Ο μπακαλόγατος», «Όλα θα πάνε στραβά»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ελληνική ταινία «Ο μπακαλόγατος». Ο Ζήκος, ένας επαρχιώτης, που δουλεύει υπάλληλος στο μπακάλικο του κυρ – Παντελή, είναι ερωτευμένος με την όμορφη Φιφίκα, μια κοπέλα της γειτονιάς, η οποία, θέλοντας να παίξει μαζί του, προσποιείται ότι ανταποκρίνεται στα αισθήματα του.

Ο Παντελής, αν και προχωρημένης ηλικίας, θέλει να παντρευτεί τη νεαρή φίλη της Φιφίκας, τη Λίτσα. Ο Ζήκος τον κοροϊδεύει για την επιλογή του αλλά εκείνος δεν αλλάζει γνώμη. Με τη βοήθεια μιας προξενήτρας και χωρίς να το ξέρει η Λίτσα, ο Παντελής συμφωνεί με τον πατέρα της κοπέλας, έναν φτωχό εισπράκτορα, να γίνουν οι αρραβώνες την ημέρα των γενεθλίων της…

Έτος: 1963

Διάρκεια: 81 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντίνος Κατσουρίδης

Παίζουν: Νίκος Ρίζος, Κώστας Χατζηχρήστος, Κώστας Δούκας, Μαρίκα Νεζέρ, Νίκος Φέρμας, Ντίνα Τριάντη, Νέλλη Παππά, Θανάσης Μυλωνάς

Στις 21:00 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Όλα θα πάνε στραβά». Ο Φρανκ και η Σόνια προσκαλούν τους φίλους τους στο πολυτελές ξενοδοχείο του ιδιόμορφου πατέρα της Σόνια, ενώ ο Φρανκ σχεδιάζει να της κάνει έκπληξη με πρόταση γάμου.

Οι προσπάθειές του όμως να κερδίσει την έγκριση του πατέρα της θα είναι καταστροφικές, αφού οι φίλοι του τον μπλέκουν συνεχώς στις πιο απίθανες καταστάσεις.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 85 λεπτά

Παίζουν: Φιλίπ Λασό, Αλίς Νταβίντ, Βενσάν Ντεσανά

Σκηνοθεσία: Νικολά Μπεναμού

Μισή ώρα μετά ο Alpha θα δείξει την ταινία «Avatar». Μέσα του 22ου αιώνα, και στον πλανήτη Πανδώρα, κατοικεί η φιλήσυχη φυλή των Νάβι. Εκεί υπάρχει ένα πολύτιμο ορυκτό, το ουνομπταίνιο, απαραίτητο για την επιβίωση του ανθρώπινου γένους. Μια αμερικανική εταιρία έχει αναλάβει να εξορύξει αυτό το ορυκτό, χρησιμοποιώντας ως δόλωμα τον πεζοναύτη Τζέικ Σάλι, υπό τις οδηγίες της Δόκτωρ Γκρέις Ογκουστίν. Μεταφέρεται ως avatar και σιγά σιγά μετεξελίσσεται σε αληθινό μέλος της φυλής.

Ο Τζέικ ερωτεύεται την κόρη του αρχηγού της φυλής, τη Νεϊτίρι και αρνείται να συνεργαστεί πλέον με την ομάδα του. Ενώ η Δρ. Ογκουστίν προσπαθεί να μεταπείσει τον Τζέικ, μπαίνει στη μέση ο αμερικανικός στρατός με επικεφαλής τον Στρατηγό Μάιλς Κουάριτς, ο οποίος από την αρχή δεν ενέκρινε το πείραμα της Δρ. Ογκουστίν. Εξοπλισμένος με ισχυρά στρατιωτικά μέσα, κηρύσσει πόλεμο εναντίον του Τζέικ και της φυλής των Νάβι.

Έτος: 2009

Διάρκεια: 149 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Κάμερον

Παίζουν: Σαμ Γουόρθινγκτον, Ζόι Σαλντάνα, Σιγκούρνι Γουίβερ, Στίβεν Λανγκ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ, Τζιοβάνι Ριμπίζι.