Ταινίες στην τηλεόραση (8/1): «Jurassic world», «Η χαρτοπαίχτρα», «Kill Bill volume 1»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση το Σάββατο (8/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (8/1): «Jurassic world», «Η χαρτοπαίχτρα», «Kill Bill volume 1»

Στις 20:00 o Alpha θα δείξει την ελληνική ταινία «Η χαρτοπαίχτρα». Η Αλέκα είναι μια παθιασμένη χαρτοπαίχτρα. Ο άνδρας της, ο γιος της και η κόρη της αγωνίζονται να βάλουν μυαλό στην άμυαλη μητέρα τους, αλλά μάταια.

Η μανία της Αλέκας για το χαρτί την οδηγεί στις πιο απίθανες επιπολαιότητες. Για να καλύψει τη χασούρα της από τα χαρτιά και τα χρέη της πουλάει συνέχεια οτιδήποτε χρήσιμο ή άχρηστο υπάρχει στο σπίτι και οι λογαριασμοί του τηλεφώνου, του νερού και του ηλεκτρικού μένουν απλήρωτοι. Ώσπου ο άνδρας της βρίσκει τον τρόπο, που θα φέρει αποτέλεσμα: την κάνει να ζηλέψει, φλερτάροντας την πιο καλή φίλη και συμπαίκτριά της.

Έτος: 1964

Διάρκεια: 94 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης

Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Κώστας Βουτσάς, Χλόη Λιάσκου, Λίλη Παπαγιάννη, Σαπφώ Νοταρά, Νίκος Φέρμας

Στις 22:50 το Star θα προβάλει την ταινία «Jurassic world». Είκοσι δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του Jurassic Park, το νησί Nublar διαθέτει πλέον ένα θεματικό πάρκο δεινοσαύρων το «Jurassic World». όπως το είχε οραματιστεί ο John Hammond.

Έπειτα από αρκετά χρόνια λειτουργίας και βλέποντας τους επισκέπτες κάθε χρόνο να μειώνονται, οι υπεύθυνοι του θεματικού πάρκου «Jurassic World» είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν το καινούριο υπερθέαμα, έναν γενετικά κατασκευασμένο, γιγάντιο και σαρκοφάγο δεινόσαυρο, ο οποίος όμως δραπετεύει από το χώρο του και σπέρνει τον πανικό στο γεμάτο χιλιάδες επισκέπτες νησιωτικό πάρκο.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 115 λεπτά

Παίζουν: Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Τάι Σίμπκινς

Σκηνοθεσία: Κόλιν Τρέβοροου

Στις 23:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Kill Bill volume 1». Ύστερα από τέσσερα χρόνια σε κωματώδη κατάσταση, η Νύφη, μια επαγγελματίας δολοφόνος που προδόθηκε από τους συντρόφους της και τον εραστή της Μπιλ, συνέρχεται και ζητά εκδίκηση.

Πρώτο μέρος μιας διλογίας, που αποτελεί φόρο τιμής στις ασιατικές ταινίες πολεμικών τεχνών, το ιαπωνικό μάνγκα, το σπαγκέτι γουέστερν και άλλα παρόμοια είδη. Μαύρο χιούμορ και αποθέωση της βίας για τη βία.

Έτος: 2013

Διάρκεια: 109 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο

Παίζουν: Ούμα Θέρμαν, Λούσι Λιού, Ντέιβιντ Καραντάιν, Σόνι Σίμπα, Ντάριλ Χάνα.