Ταινίες στην τηλεόραση (7/1): «Jurassic world», «The princess diaries», «Καπετάν φάντης μπαστούνι»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Παρασκευή (7/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (7/1): «Jurassic world», «The princess diaries», «Καπετάν φάντης μπαστούνι»

Στις 21:00 το Mega θα δείξει την ταινία «Καπετάν Φάντης μπαστούνι». ‘Ενας σκληρός καπετάνιος ταξιδεύει με μοναδική του αγάπη τη θάλασσα. Είναι ο φόβος και ο τρόμος του πληρώματος του καραβιού που κυβερνάει, μέχρι την στιγμή που ανακαλύπτουν μέσα στο πλοίο μια… λαθρεπιβάτιδα.

Η παρέα της γυναίκας και η ευγενική της συμπεριφορά ανατρέπουν πολλά από τα πιστεύω του καπετάνιου, που γίνεται άλλος άνθρωπος για να κερδίσει την αγάπη της όμορφης κοπέλας.

Έτος: 1968

Διάρκεια: 90 λεπτά

Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος

Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Λαυρέντης Διανέλλος, Δημήτρης Νικολαϊδης

Στις 22:50 το Star θα προβάλει την ταινία «Jurassic world». Είκοσι δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του Jurassic Park, το νησί Nublar διαθέτει πλέον ένα θεματικό πάρκο δεινοσαύρων το «Jurassic World». όπως το είχε οραματιστεί ο John Hammond.

Έπειτα από αρκετά χρόνια λειτουργίας και βλέποντας τους επισκέπτες κάθε χρόνο να μειώνονται, οι υπεύθυνοι του θεματικού πάρκου «Jurassic World» είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν το καινούριο υπερθέαμα, έναν γενετικά κατασκευασμένο, γιγάντιο και σαρκοφάγο δεινόσαυρο, ο οποίος όμως δραπετεύει από το χώρο του και σπέρνει τον πανικό στο γεμάτο χιλιάδες επισκέπτες νησιωτικό πάρκο.

Έτος: 2015

Διάρκεια: 115 λεπτά

Παίζουν: Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Τάι Σίμπκινς

Σκηνοθεσία: Κόλιν Τρέβοροου

Στις 23:10 ο Alpha θα δείξει την ταινία «The princess diaries». Η ήσυχη ζωή της Μία Θερμόπολις, μιας συνηθισμένης και μάλλον ντροπαλής δεκαεξάχρονης μαθήτριας, που ζει μια ήσυχη έως αδιάφορη με τη μητέρα της και την αγαπημένη της γάτα, αναστατώνεται όταν μαθαίνει έκπληκτη ότι στην πραγματικότητα είναι… πριγκίπισσα και μάλιστα διάδοχος του θρόνου στο μικρό και απόμακρο ευρωπαϊκό κρατίδιο της Γενοβίας!

Παρά την αρχική της αντίδραση, όταν μαθαίνει τα νέα από την γιαγιά της, βασίλισσα Κλαρίς Ρενάλντι – που η Μία ελάχιστα γνώριζε, δεν έχει πολύ χρόνο να το σκεφτεί. Πρέπει σύντομα να εκπαιδευτεί στα νέα της βασιλικά καθήκοντα, να αποκτήσει νέους τρόπους και νέες συνήθειες. Κάτι, που όμως θα αποδειχθεί πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο, αφού το ελεύθερο και ανεξάρτητο πνεύμα της δεν μπορεί να μπει σε καλούπια, ακόμα και αν αυτά είναι… βασιλικά! Η βασίλισσα Κλαρίς, ωστόσο, είναι αποφασισμένη να την πείσει με κάθε τρόπο.

Έτος: 2001

Διάρκεια: 105 λεπτά

Σκηνοθεσία: Γκάρυ Μάρσαλ

Παίζουν: Αν Χάθαγουεϊ, Τζούλι Άντριους, Χέκτορ Ελιζόντο, Χίδερ Ματαράτζο.