Ταινίες στην τηλεόραση (6/1): «Η ληστεία του αιώνα», «Μανταλένα», «Πρακτοράτζα»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (6/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (6/1): «Η ληστεία του αιώνα», «Μανταλένα», «Πρακτοράτζα»

Στις 21:00 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Μανταλένα». Η μικρή κοινωνία ενός κυκλαδίτικου νησιού είναι χωρισμένη στα δύο, εξαιτίας της έχθρας δύο καπετάνιων. Όταν ο καπετάν-Κοσμάς πεθαίνει, η κόρη του Μανταλένα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς έχει να θρέψει τα έξι αδέλφια της.

Αποφασίζει να δουλέψει μόνη της το καΐκι, αλλά κανένας δεν εμπιστεύεται μια καπετάνισσα. Τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο... μέχρι να αναλάβει δράση ο παπάς του νησιού και ο έρωτας!

Έτος: 1960

Διάρκεια: 88 λεπτά

Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Παντελής Ζερβός, Θόδωρος Μορίδης, Γιώργος Δαμασιώτης, Δέσπω Διαμαντίδου, Σμάρω Στεφανίδου, Καίτη Λαμπροπούλου, Λαυρέντης Διανέλλος, Θανάσης Βέγγος

Την ίδια ώρα το Star θα δείξει την ταινία «Η ληστεία του αιώνα». Μια αδίστακτη συμμορία, χωρίς όρια και φραγμούς, σχεδιάζει το αδιανόητο: να ληστέψει μια τράπεζα στην καρδιά του Λος Άντζελες!

Απέναντί τους όμως έχουν την επίλεκτη ομάδα αστυνομικών του L.A.P.D., που θα κάνει τα πάντα για να τους σταματήσει.

Έτος: 2018

Διάρκεια: 126 λεπτά

Παίζουν: Τζέραρντ Μπάτλερ, Πάμπλο Σράιμπερ, Μόρις Κομπτ, Έβαν Τζόουνς, 50 Σεντ

Σκηνοθεσία: Κρίστιαν Γκούντεγκαστ

Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα το Mega θα προβάλει την ταινία «Πρακτοράτζα». Ο Νόμπι (Σάσα Μπάρον Κοέν) έχει όσα θα μπορούσε να θέλει ένας άντρας, που ζει στην επαρχιακή, παραθαλάσσια πόλη της Αγγλίας, Γκρίμσμπι… 9 παιδιά και την πιο ελκυστική κοπέλα της βόρειας Αγγλίας. Μόνο ένα πράγμα λείπει από τη ζωή του: ο μικρός του αδερφός, Σεμπάστιαν. Τα δύο αδέρφια υιοθετήθηκαν από διαφορετικές οικογένειες ως παιδιά και ο Νόμπι πέρασε 28 ολόκληρα χρόνια αναζητώντας τον.

Η ζωή του Νόμπι θα αλλάξει δραστικά, όταν ανακαλύψει ότι ο χαμένος αδελφός του βρίσκεται στο Λονδίνο και η ώρα της επανένωσης τους είναι κοντά. Αυτό που αγνοεί είναι ότι ο αδελφός του είναι πράκτορας της MI6 και βρίσκεται σε κίνδυνο. Μαζί θα ταξιδέψουν σε διάφορα μέρη του κόσμου με σκοπό να εμποδίσουν ένα σχέδιο που μπορεί να επηρεάσει όλη την ανθρωπότητα.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 73 λεπτά

Σκηνοθεσία: Λουί Λετεριέ

Παίζουν: Σάσα Μπάρον Κοέν, Μαρκ Στρονγκ, Πενέλοπε Κρουζ, Ίσλα Φίσερ.