Ταινίες στην τηλεόραση (5/1): «Το Λονδίνο έπεσε», «Για πάντα», «After earth»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Τετάρτη (5/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (5/1): «Το Λονδίνο έπεσε», «Για πάντα», «After earth»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Το Λονδίνο έπεσε». Η ιστορία ξεκινά μετά τον θάνατο του Βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Στην κηδεία του θα παραβρεθούν οι σημαντικότεροι ηγέτες του δυτικού κόσμου.

Αυτό, όμως, που ξεκινά ως το πιο καλά προστατευμένο γεγονός στην Γη μετατρέπεται σε ένα θανάσιμο σχέδιο εναντίον των πιο δυνατών ανθρώπων του πλανήτη, καταστρέφει όλα τα μνημεία της βρετανικής πρωτεύουσας και αποκαλύπτει ένα τρομακτικό όραμα για το μέλλον.

Μόνο τρεις άνθρωποι έχουν ελπίδες να το σταματήσουν: ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο ικανότατος επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας και μία πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, που δικαίως δεν εμπιστεύεται κανέναν.

Έτος: 2016

Διάρκεια: 88 λεπτά

Παίζουν: Μόργκαν Φρίμαν, Τζέραρντ Μπάτλερ, Άαρον Έκχαρτ, Άντζελα Μπάσετ

Σκηνοθεσία: Μπάμπακ Νατζάφι

Την ίδια ώρα ο Alpha θα δείξει την ταινία «Για πάντα». O Πέτρος είναι ένας 35χρονος επιτυχημένος σεφ και συλλέκτης βινυλίων που ψάχνει τον εαυτό του σε εφήμερες σχέσεις και νυχτερινές εξορμήσεις. Η Ζωή είναι μία ρομαντική κοπέλα που σχεδιάζει και ράβει παιδικά κοστούμια και ενδιαφέρεται για μια σταθερή σχέση.

Οι δύο κόσμοι τους θα τεθούν υπό αμφισβήτηση όταν θα συναντηθούν τυχαία σε ένα βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο ένας δυνατός έρωτας θα γεννηθεί και θα επηρεάσει τη ζωή τους. Για πάντα!

Έτος: 2020

Διάρκεια:

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος

Παίζουνί: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Γερονικολού, Όλγα Δαμάνη, Ευγενία Σαμαρά, Γιώργος Αρμένης, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Υρώ Λούπη, Θανάσης Παπαθανασίου, Βασιλική Ανδρίτσου

Στις 22:30 το Mega θα προβάλει την ταινία «After earth». Ο Σιάμαλαν της «’Εκτης Αίσθησης» μαζεύει ανερχόμενους και κλασικούς σταρ σε μια θεαματική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας. Γουίλ Σμιθ, ο γιος του Τζάρεντ και η κόρη του Λέννυ Κράβιτζ, Ζόι μας μεταφέρουν στο μακρινό 2066.

Πατέρας και γιος προσγειώνονται μετά από την συντριβή του διαστημόπλοιου τους στην από καιρό εγκαταλελειμμένη Γη και προσπαθούν να επιβιώσουν. Αστεροειδείς, αφιλόξενοι και άγνωστοι πλανήτες, συντριβές και εξωγήινα τέρατα παράλληλα με ιστορίες ενηλικίωσης και δραματικές καταστάσεις.

Έτος: 2012

Διάρκεια: 89 λεπτά

Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Τζέιντεν Σμιθ, Σόφι Οκονέντο, Ζόι Κράβ.