Ταινίες στην τηλεόραση (2/1): «Μπαμπάς για γκολ», «Κατ' οίκον απειλή», «Noel»

Διαβάστε τις κυριότερες ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Κυριακή (2/1).

Ταινίες στην τηλεόραση (2/1): «Μπαμπάς για γκολ», «Κατ' οίκον απειλή», «Noel»

Στις 21:00 το Open TV θα δείξει την ταινία «Noel». Πέντε άνθρωποι στη Νέα Υόρκη αναζητούν το δικό τους "χριστουγεννιάτικο θαύμα" που θα σώσει τις προσωπικές τους σχέσεις. Μια διαζευγμένη, επιτυχημένη εκδότρια φροντίζει την άρρωστη μητέρα της, ένα νεαρό ζευγάρι περνάει σοβαρή κρίση λόγω της ζήλιας που δηλητηριάζει την σχέση τους, κι ένας περιθωριακός νεαρός αναζητά μάταια επιστροφή στην παιδική ηλικία.

Έτος: 2004

Διάρκεια: 97 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τσαζ Παλμιντέρι

Παίζουν: Πενέλοπε Κρουζ, Σούζαν Σάραντον, Πολ Γουόκερ, Άλαν Αρκιν

Στις 21:30 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Μπαμπάς για γκολ». Ο Τζο Κίνγκμαν, ο απόλυτος άρχοντας των γηπέδων, ζει την απόλυτη φαντασίωση κάθε φιλόδοξου άντρα: είναι νέος, πλούσιος, διάσημος, μεγάλος γυναικοκατακτητής και αναπόφευκτα ορκισμένος εργένης! Η αναπάντεχη, όμως, εμφάνιση στη ζωή του της 7χρονης κόρης του, που αγνοούσε την ύπαρξή της, θα φέρει στη ζωή του τα πάνω κάτω.

Τώρα, σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές στην αθλητική καριέρα του, καλείται να συνδυάσει τα ασυνδύαστα: από τη μια, προπονήσεις, εκδηλώσεις, πάρτι και καυτά ραντεβού, από την άλλη παραμύθια, κούκλες και… μαθήματα μπαλέτου. Οι δυσκολίες αρκετές, όμως τελικά ο Τζο θα αντιληφθεί πως υπάρχει και κάτι περισσότερο από τα λεφτά και τη δόξα των χιλιάδων θαυμαστών. Μερικές φορές μια μικρή, γλυκιά θαυμάστρια είναι υπεραρκετή.

Έτος: 2007

Διάρκεια: 102 λεπτά

Σκηνοθεσία: Άντι Φίκμαν

Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Κίρα Σέντγουικ, Μάντισον Πέτις

Στις 00:20 το Mega θα δείξει την ταινία «Κατ' οίκον απειλή». Η Terri (Taraji P. Henson) είναι μία αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών ενώ έχει μία ήρεμη ζωή στην Atlanta. Όλα όμως αλλάζουν όταν ο Colin (Idris Elba), ένας κατάδικος που μόλις απέδρασε από τη φυλακή εμφανίζεται στην είσοδο του σπιτιού της.

Έτος: 2014

Διάρκεια: 79 λεπτά

Σκηνοθεσία: Σαμ Μίλλερ

Παίζουν: Ίντρις Έλμπα, Λέσλυ Μπιμπ, Τάραχι Χένσον, Κεϊτ Ντελ Καστίγιο, Χένρυ.