Ταινίες στην τηλεόραση (31/12): «Η πρόταση», «Χριστούγεννα στην πρίζα», «Ο Αϊ Βασίλης είναι λέρα»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Παρασκευή (31/12).  

Ταινίες στην τηλεόραση (31/12): «Η πρόταση», «Χριστούγεννα στην πρίζα», «Ο Αϊ Βασίλης είναι λέρα»

Στις 22:50 ο Alpha θα προβάλει την ταινία «Η πρόταση». Όταν η Μάργκαρετ Τέιτ, ακριβοπληρωμένο στέλεχος σε εκδοτικό οίκο, κινδυνεύει να χάσει την άδεια παραμονής της στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να επαναπατριστεί στον Καναδά, αποφασίζει μέσα στην απόγνωσή της να δηλώσει αρραβωνιασμένη με τον Άντριου, τον ανυποψίαστο βοηθό της, τον οποίο ταλαιπωρεί καθημερινά για χρόνια.

Ο Άντριου δέχεται να συμμετάσχει στην απάτη, υπό την προϋπόθεση ότι θα επισκεφθούν το πατρικό του στην Αλάσκα, αφού η Μάργκαρετ θα πρέπει να γνωρίσει τα ιδιότροπα «πεθερικά» της. Σαν να μην της έφταναν λοιπόν οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει, τα νέα –ξεκαρδιστικά- εμπόδια που θα προκύψουν, θα βγάλουν τη Μάργκαρετ όχι μόνο έξω από τα νερά της, αλλά και εκτός εαυτού.

Έτος: 2009

Διάρκεια: 99 λεπτά

Σκηνοθεσία: Αν Φλέτσερ

Παίζουν: Σάντρα Μπούλοκ, Ράιαν Ρέινολντς, Μαίρη Στίνμπεργκεν, Μπέτι Γουάιτ

Στις 00:45 το Open TV θα προβάλει την ταινία «Χριστούγεννα στην πρίζα». Ο Στιβ, κλασικός οικογενειάρχης των προαστίων, πιστεύει ότι είναι ο εξπέρ σε θέματα εορταστικού στολισμού των Χριστουγέννων, όμως ο νέος του γείτονας Στιβ θέλει να του πάρει τα πρωτεία, φτιάχνοντας τη μεγαλύτερη συλλογή με χριστουγεννιάτικα φωτάκια στον κόσμο.

Έτος: 2006

Διάρκεια: 93 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τζον Γουάιτσελ

Παίζουν: Μάθιου Μπρόντερικ, Ντάνι ντεΒίτο, Κριστίν Ντέιβις, Κριστίν Τσίνογουεθ

Ένα τέταρτο μετά ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Ο Αϊ Βασίλης είναι Λέρα». Φέτος τα Χριστούγεννα, ξεχάστε αυτά που ξέρατε! O Γουίλι Στόουκ δεν είναι ο Άι Βασίλης με την κλασική έννοια του όρου αλλά ένας διαρρήκτης χρηματοκιβωτίων ο οποίος κάνει μια γερή μπάζα κάθε χρονιά την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το κόλπο λειτουργεί στην εντέλεια. Όμως τα πάντα ανατρέπονται όταν ένα μικρό αγόρι πιστεύει ότι ο Γουίλι, παρά τα μεθύσια, τις βρισιές και τις παράνομες πράξεις που κάνει, είναι ο αληθινός Άι Βασίλης που χρόνια περίμενε να συναντήσει!

Έτος: 2003

Διάρκεια: 92 λεπτά

Σκηνοθεσία: Τέρι Ζβίγκοφ

Παίζουν: Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Τόνι Κοξ, Μπρετ Κέλι, Λόρεν Γκράχαμ, Λόρεν Τομ, Μπέρνι Μακ.