Ταινίες στην τηλεόραση (30/12): «Beauty and beast», «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας», «Σμόκιν συμφοράς»

Δείτε μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στην ελληνική τηλεόραση την Πέμπτη (30/12). 

Ταινίες στην τηλεόραση (30/12): «Beauty and beast», «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας», «Σμόκιν συμφοράς»

Στις 21:00 το Star θα προβάλει την ταινία «Beauty and beast». Η Μπελ, μια πανέμορφη και ανεξάρτητη νεαρή κοπέλα, φυλακίζεται από ένα Τέρας στο κάστρο του, με αντάλλαγμα να απελευθερωθεί ο πατέρας της.

Παρά τους φόβους της, γίνεται φίλη με το μαγεμένο προσωπικό του κάστρου, που πλέον είναι αντικείμενα και μαθαίνει πώς να κοιτά πίσω από την απόκοσμη παρουσία του Τέρατος, ανακαλύπτοντας την ευγενική καρδιά του Πρίγκιπα, που κρύβεται μέσα του. Την ίδια ώρα ο αντιπαθητικός κυνηγός Γκαστόν, θέλει να παντρευτεί την Μπελ αλλά και να εξοντώσει το Τέρας.

Έτος: 2017

Διάρκεια: 123 λεπτά

Παίζουν: Έμα Γουάτσον, Νταν Στίβενς, Λουκ Έβανς, Τζος Γκαντ, Έμα Τόμσον, Κέβιν Κλάιν, Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Ίαν Μακ Κέλεν

Σκηνοθεσία: Μπιλ Κόντον

Την ίδια ώρα ο ΣΚΑΪ θα δείξει την ταινία «Σμόκιν συμφοράς». Ο Τζίμι Τονγκ είναι ένας συνηθισμένος οδηγός ταξί, μέχρι τη στιγμή που φορά κατά τύχη το Σμόκιν της Συμφοράς, ένα κοστούμι αξίας δύο δισεκατομμυρίων δολαρίων με υπερφυσικές ιδιότητες, το οποίο τον μετατρέπει σε τολμηρό κατάσκοπο. Φορώντας το πολυτελές σμόκιν, μπαίνει μαζί με την όμορφη συνέταιρό του στον επικίνδυνο κόσμο της διεθνούς κατασκοπίας.

Έτος: 2002

Διάρκεια: 93 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κέβιν Ντόνοβαν

Παίζουν: Τζάκι Τσάν, Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ, Τζέισον Άιζακς, Ντέμπι Μαζάρ, Ντάνιελ Κας

Στις 22:00 ο Αlpha θα προβάλει την ταινία «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας». Μια τυχαία βόλτα στο πάρκο του Σαιντ Τζέιμς θα έχει ως αποτέλεσμα δύο σκυλιά Δαλματίας, ο Πόνγκο και η Περντίτα να ερωτευτούν σφοδρά. Τόσο σφοδρά, που και οι ιδιοκτήτες τους, ο Ρότζερ και η Ανίτα, δεν θα γλιτώσουν κι αυτοί από τα βέλη του έρωτα.

Η ευτυχία όλων όμως ανατρέπεται, όταν η διάσημη και τρομερή σχεδιάστρια μόδας, Κρουέλα Ντε Βιλ, στον οίκο μόδας της οποίας εργάζεται η Ανίτα, αποφασίζει να φτιάξει τη μεγαλύτερη και πιο φανταχτερή γούνα από… δέρμα σκυλιών Δαλματίας!

Για το λόγο αυτό, οι απαγωγές των χαριτωμένων τετράποδων στο Λονδίνο δεν έχουν τελειωμό. Ανάμεσα σε αυτές και των μικρών κουταβιών του Πόνγκο και της Περντίτα, που αμέσως αποφασίζουν να κινήσουν Γη και Ουρανό για να σώσουν τα βλαστάρια τους, αλλά και τα υπόλοιπα ενενήντα ένα σκυλάκια από τα νύχια της άπληστης και αδίστακτης Κρουέλας Ντε Βιλ. Άραγε, θα προλάβουν;

Έτος: 1996

Διάρκεια: 94 λεπτά

Σκηνοθεσία: Στίβεν Χέρεκ

Παίζουν: Γκλεν Κλόουζ, Τζεφ Ντάνιελς, Τζόλυ Ρίτσαρντσον, Τζόαν Πλόουραϊτ.